Nizozemski mediji pišu

Neočekivani transfer iz Dinama: Ivanušec želi otići u momčad nizozemskog velikana

Brdo: Sparta Praha i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
08.07.2023.
u 08:29

Igor Bišćan naglasio koliko bi bitan ostatak najboljih igrača u momčadi mogao biti, obzirom na manjak ulaznih transfera ovoga ljeta. Račune bi mu mogao pokvariti nizozemski prvak Feyenoord koji treba upravo igrača kakav je Luka Ivanušec

Luka Ivanušec mogao bi dobiti priliku da zaigra u Feyenoordu, piše 1908.nl. Momčad nizozemskog prvaka treba igrča koji može igrati u ulozi polušpice, krila ili ofenzivnog veznog, a obzirom da im je zbog cijene propao transfer Faresa Chaibija, kao ekonomičnija opcija mogao bi se pokazati Dinamov igrač, koji je prema pisanju Nizozemaca, voljan i željan zaigrati u Nizozemskoj.

Prema Transfermarktu, njegova je vrijednost 12 milijuna eura, no nizozemski klub nada se dovesti ga za nekoliko milijuna manje od toga. Nizozemci tvrde i da su hrvatski i nizozemski prvak već neko vrijeme u razgovorima, a odlučujući faktor bit će spremnost Dinama da pregovara o cijeni.

GALERIJA Dinamo odigrao neriješeno protiv praške Sparte

Brdo: Sparta Praha i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
1/36

Međutim, Dinamu ovoga ljeta nedostaje pojačanja, a sam je Igor Bišćan naglasio koliko bi bitan ostatak najboljih igrača u klubu mogao biti. Ivanušec je jedan od stalnih članova prve postave hrvatskog prvaka, a isto se očekuje i iduće sezone. Ukoliko se ostvari ovaj transfer, Dinamo će imati jednu opciju manje u napadu. 

VEZANI ČLANCI:

Za momčad plavih, hrvatski je reprezentativac odigrao ukupno 258 utakmica, zabio je 42 gola i upisao 31 asistenciju. Za reprezentaciju je nastupio 14 puta. Podsjetimo, prema najnovijoj ljestvici UEFA-e, nizozemska liga je temeljem uspjeha svojih klubova u europskim natjecanjima tijekom posljednjih pet godina, francuskoj Ligue 1 uzela mjesto 5. najjače lige u Europi.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

 

Komentara 19

DU
Deleted user
10:17 08.07.2023.

ovo je katastrofa Petkovića za ispod 5 milja, Ivanušeca ispod 10, vjerojatno Šutala za ispod 15, Livija bi dali za 7 da nema od prije izlaznu klauzulu... A ono od kad nema Maminja, piše u JL, potrošili 28 milja eura. Na kaj? Nek su i dali Čačku 2 mlje, Istri 2, za B. Šutala 4, Francuza za 1 (zaokružujem) fali 20 milja?

FR
freeshooter
10:30 08.07.2023.

...tak to dođe kada nemamo jakog pregovarača, sve postaje daj što daš, malo se stisne i sve ide ispod cijene... a svi su sada nanjušili da je u dinamu bagatelna rasprodaja...

VK
vječni krojf
09:51 08.07.2023.

Eto ti Uprave koja će Dinamo osloboditi od Mamića. Ivanušec po transfer listi vrijedi 12 miliona,a oni će biti zadovoljni i sa sedam,osam mil.Nisu sposobni kupiti nekog dobrog igrača,a nažalost nisu sposobni niti prodati igrača za onoliko koliko vrijedi.Sve nude za sitniš. Za tri do četiri godine Dinama neće više biti,ili će se takmiciti u nekoj od trećih liga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije