Loš uvod u derbi

Neredi u Mostaru: Razbijen pub navijača Zrinjskog, 30 uhićenih...

neredi (1)
Foto: bljesak.info
1/6
15.09.2012.
u 15:20

Skupina navijača sarajevskoga Željezničara upala je u kafić gdje se zadržavaju pristaše Zrinjskog i demolirala ga.

Veliki bosanskohercegovački derbi između Zrinjskog i Željezničara iz Sarajeva, koji se večeras igra u Mostaru, imao je užasan uvod. Skupina gostujućih navijača upala je u "Ultras pub", kafić u koji tradicionalno zalaze pristaše Zrinjskoga i demolirala ga. Sve to događalo se oko 11 sati ujutro, da bi na drugom kraju grada, neka dva sata kasnije, navijači Zrinjskog, prenose bh. mediji, demolirali kafić koji se nalazi na nekadašnjoj ratnoj liniji razdvajanja.

- Nenajavljena skupina navijača Željezničara, koja nije došla organizirano na utakmicu, demolirala je Ultras pub u kojem se okupljaju navijači Zrinjskog. Nanesena je materijalna šteta, a oštećena su i četiri automobila koja su bila parkirana ispred puba. Kako bi se zaustavili neredi, interventna policija je okružila navijače Željezničara na autobuskoj stanici. Razmišljamo i o tome hoćemo li pustiti najavljenu skupinu navijača u Mostar s obzirom da je situacija eskalirala - izjavio je za portal Klix.ba glasnogovornik MUP-a HNK Srećko Bošnjak.

U neredima je, prema zadnjim informacijama uhićeno oko 30 osoba, a pričinjena je i znatna materijalna šteta.

Komentara 54

AN
ankicascreiber
15:38 15.09.2012.

bosna i hercegovina je na nivou africkih zemalja, nezaposlenost i besperspektivnost je visoka. Medutim vazno je da Mujo I Haso mrze Tomislava ili Jovana, i da sva ta mrznja nikamo ne vodi, nego u samo jos veci bijedu uz podsmijeh citavog svijeta.

ST
Startrack
15:39 15.09.2012.

Ja ih mrzim iz dna duse kao i Srbe. Nikad rat nije ni zavrsio.

GO
google385
15:34 15.09.2012.

rat je poceo zapravo nije nikad niti zavrsio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije