GDJE JE NESTAO ČOVJEK?

Gdje je nestao nekad najskuplji igrač svijeta? Nema ga već duže vremena

Saudi King Cup - Final - Al Hilal v Al Nassr
Foto: Stringer/REUTERS
1/3
26.09.2024.
u 20:37

"Neymar je važan igrač, ne samo za nas, već za cijelu ligu. No, ne mogu dati točan datum njegovog povratka. Njegovo stanje ćemo ponovno procijeniti u siječnju", rekao je Jesus

Najbolji brazilski strijelac svih vremena sa 79 golova, Neymar (32) već duže vrijeme izbiva s nogometnih travnjaka. U Al-Hilalu, vodećem klubu saudijske lige odigrao je samo pet utakmica i potom doživio tešku ozljedu zbog koje gotovo godinu dana izbiva s nogometnih travnjaka. Iako se očekivalo da će se na teren vratiti na ljeto, od povratka nije bilo ništa. Evo što je trener Al-Hilala Jorge Jesus rekao:

"Neymar je važan igrač, ne samo za nas, već za cijelu ligu. No, ne mogu dati točan datum njegovog povratka. Njegovo stanje ćemo ponovno procijeniti u siječnju", rekao je. Dakle, još će barem tri mjeseca Neymar izbivati s terena.

U pet navedenih nastupa upisao je jedan gol i tri asistencije prije te teške ozljede. Očito je 90 milijuna eura plaćenih za Neymara zapravo bačeno u vjetar.

Neymarov nedostatak itekako se vidi i na igri i rezultatima brazilske reprezentacije. Jedina reprezentacija koja je igrala na svim svjetskim prvenstvima igra vrlo loše, a rezultati su još gori. Tri pobjede, remi i čak četiri poraza, 10 bodova, peto mjesto i samo jedan bod od propuštanja Svjetskog prvenstva 2026. što bi bila jedna od najvećih katastrofa u povijesti nogometa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
21:36 26.09.2024.

Neymar je uvijek bio malo napredniji Sammir.

GO
Gof33
21:35 26.09.2024.

nije nestao, broji negdje u tišini svoje pare, teško stečene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije