višak u PSG-u

Neymara povezivali s dolaskom u Manchester City, evo kako je Guardiola odgovorio na to

Paris St Germain's players at a kids soccer clinic during the team's tour of Japan, in Tokyo
KIM KYUNG-HOON/REUTERS
20.07.2022.
u 10:54

Za takvu zvijezdu zanimaju se mnogi klubovi i htjeli bi ga imati u svojoj momčadi, ali problem je njegova velika plaća i specifičan karakter. Zbog toga u Parizu još nisu primili nikakvu službenu ponudu.

Brazilskom nogometnom reprezentativcu i članu Paris Saint-Germaina Neymaru budućnost je i dalje neizvjesna. 

Parižani idu u navodnu rekonstrukciju momčadi na čelu s Kylianom Mbappeom kao glavnim igračem i nekom vrstom sportskog direktora čija suglasnost je potrebna za dovođenje i odvođenje igrača. Francuski prvak navodno u toj rekonstrukciji ne računa na Neymara i bio bi zadovoljan kada bi ga uspio prodati.

Za takvu zvijezdu zanimaju se mnogi klubovi i htjeli bi ga imati u svojoj momčadi, ali problem je njegova velika plaća i specifičan karakter. Zbog toga u Parizu još nisu primili nikakvu službenu ponudu.

Posljednjih su se dana pojavile informacije da je Manchester City zainteresiran za dovođenje Brazilca, ali njihov menadžer Pep Guardiola demantirao je navode, prenosi talijanski stručnjak Fabrizio Romano.

- Žao mi je, ali to nije istina. Informacije vam nisu točne. Neymar je izvanredan igrač i koliko ja znam odličan momak. Ali ovo nije točno. Svakog ljeta City kupuje 150 novih igrača...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije