Formula 1

Nick Heidfeld tuži Renault jer je izbačen iz momčadi zbog mladog Senne

Nick Heidfeld
AFP
26.08.2011.
u 23:44

Njemački vozač u formuli 1, Nick Heidfeld (34) tuži vlastitu momčad jer je izbačen iz nje

Naime, Heidfeld je ostao bez mjesta u Renaultu nakon što su čelnici te momčadi potpisali privremeni ugovor s nećakom legendarnog Ayrtona Senne, Brunom. Brazilac će tako voziti za Renault na SPA-Francorchampsu i VN Italije, nakon čega bi Heidfeld opet trebao sjesti za volan.

Nijemcu se to baš nije svidjelo.

- Neugodno sam iznenađen zbog poteza moje momčadi i žalim što je došlo do toga da sud odlučuje tko je u pravu. No, da ne mislim da sam ja, ne bih stvar ni tjerao na sud. Ali, imam važeći ugovor koji mi jamči jedno do dva mjesta vodećeg vozača Renaulta - rekao je inače smireni Heidfeld.

O slučaju će odlučivati Viši sud u Londonu.

Na slobodnim treninzima na VN Belgije Senna je bio 17., a drugi vozač Renaulta Vitalij Petrov 24.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:19 30.08.2011.

kakav je to covjek. na pocetku godine im je bio zahvalan sto su ga uopce pozvali iz zaboravljenih. onda na kraju ga metnu na stranu na dvije utrke i on oce da tuzi momcad? Tuzi onoga tko ga placa i tko mu je dao opet sansu? Ako sud ima imalo slifa raskinuo bi ugovor i trazio od Nicka da vrati sav novac koji je dobio od Renaulta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije