Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spahić u čudu

Nigerijski vratar u prisnom zagrljaju sa sucem nakon utakmice s BiH!

vincent enyeama
Twitter
22.06.2014.
u 14:15

Sportska javnost u BiH ogorčena sucem O'Learyjem.

Mediji i navijači u BiH danas 'vrište' o sudačkoj krađi nad njihovom reprezentacijom nakon poraza od Nigerije (1:0) te ispadanja sa SP-a. Novozelanđanina O'Learyja i njegove pomoćnike osuđuju zbog poništenog regularnog pogotka Edina Džeke i navodnog prekršaja nad Emirom Spahićem nakon kojeg je uslijedio pogodak Nigerije.

A kao sol na ranu onda se na društvenim mrežama pojavila i fotografija nigerijskog vratara Vincenta Enyeame u prisnom zagrljaju nakon utakmice sa spomenutim sucem.

Na svom Twitter profilu podijelio ju je i Spahić kratko napisavši:

- Što!?...

>>BiH mediji nakon poraza i ispadanja: Uništio nas je novozelandski ribar

>>Džeko: Sudac je sramota, on bi trebao ići kući

Komentara 22

Avatar dalibor_d
dalibor_d
16:29 22.06.2014.

Kad je japanac nataka-ga-ja-na-kitu pokrao Hrvatsku onda su Bosanci mahom navijali za Brazil i radovali se porazu Hrvatske. Sad im se to vratilo u glavu. Pravda je ponekad jako brza.

IS
Iskra1
16:14 22.06.2014.

djerkov, ja mislim da je bolje rjesenje neka Fifa plati porez drzavama kojima je dodjeljen SP, neka plate za sigurnost; te bili oni NGO or NPO revizija Fifine Organizacije, operacije, konstitucije, investicija i kome to FIFA pomaze, itd.

DU
Deleted user
21:09 22.06.2014.

Halar,daj jos malo o bosni...meni nije dosta;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije