KATAR 2022.

Nije šala, Hrvatska uoči SP-a može pozvati do 55 igrača

Zagreb: Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao konferenciju za medije nakon pobjede nad Danskom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
19.10.2022.
u 21:15

Pomoć ili besmislena procedura, pitanje je za izbornike. Na kraju će, u svakom slučaju, dobar dio morati otpasti.

Pred Zlatkom Dalićem slatke su brige. Muke, složili bi se neki. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, naime, do ovog petka, 21. listopada, mora predati popis koji sadrži najmanje 35, a najviše 55 imena potencijalnih putnika za Katar. Kao što, uostalom, moraju i svi izbornici koji idu na Mundijal. 

Konačan će, pak, popis sadržavati najviše 26 igrača, koliko je imao i onaj za Euro 2020. Tada je za utakmice prijavljeno moglo biti 23 igrača, uz trojicu koji su ih pratili s tribina. Sada je odlučeno da svih 26 može biti dolje - na terenu ili uz teren, na klupi.

Finalan popis izbornici moraju objaviti do 13. studenog, osam dana prije početka natjecanja. Vatreni su na prošlom Svjetskom prvenstvu osvajanjem srebra ostvarili najveći uspjeh u svojoj povijesti. Na novom ih putu u grupnoj fazi čekaju Belgija, Maroko i Kanada

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 1

DU
Deleted user
17:22 20.10.2022.

55? E onda ima i mjesta za Veldina Karica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije