POGLED

Nije važno što, nego tko govori

22.06.2007.
u 18:02

Izborom Igora Štimca za predsjednika Udruge klubova Prve HNL otvorile su se nove stare fronte vrijeđanja, pri čemu  više nikoga ne zanima kakva bi nam liga bila najbolja. Međusobna optuživanja na relaciji Štimac i Sinovčić protiv Mamića, u oba smjera, najavljuju da će se novinski redci puniti njihovim vađenjem prljavog suparničkog veša.

Tog je veša dosad bilo mnogo, sva tri imena nalazila su se i u crnim kronikama, nerijetko su, ne kao svjedoci, bili na sudovima za manja, ali i veća djela. Istina je, dok se nekome ne dokaže krivnja, nevin je, a izgrednici u ovoj priči nemaju osuda.

Što za naš nogomet i nije najvažnije. No, kad se bave svojim nečasnim radnjama samo nam otkrivaju tko nam vodi nogomet. Čudi me da Zdravko Mamić nije naučio lekciju, bio je najbolji za Dinamo kad je šutio, a stranice su punili Eduardo, Modrić i Ćorluka.

No očito je rat počeo, rat u kojem je meta zapravo Vlatko Marković. Mamić njegov odvjetnik, a Štimac i Sinovčić napadači koji žele preuzeti vođenje HNS-a. I bit će tu još optužbi, koje me sve manje zanimaju, jer važnije je tko govori nego što govori. A tko govori? Svih ovih dana svi govore sami    

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije