U VOJNOJ BOLNICI

Nijemac Gündogan na Krimu liječi ozljedu

Ilkay Gundogan
DPA/Pixsell
14.04.2014.
u 20:00

Gündogan je izvan terena gotovo cijelu sezonu, posljednju utakmicu igrao je 10. kolovoza. Pojavili su se problemi s upalom živca u leđima i otad to pokušava zaliječiti.

Njemački reprezentativac i vezni igrač dortmundske Borussije Ilkay Gündogan (23) liječi se u ruskoj bolnici na poluotoku Krimu, koji je nedavno pripojen Rusiji.

Borussia je dopustila Nijemcu turskih korijena da izabere mjesto za liječenje, a Ilkay se odlučio za poluotok koji je posljednjih mjeseci bio u središtu pažnje svjetske javnosti. Gündogan je izvan terena gotovo cijelu sezonu, posljednju utakmicu igrao je 10. kolovoza. Pojavili su se problemi s upalom živca u leđima i otad to pokušava zaliječiti.

Borussijin trener Klopp potvrdio je da veznjak ove sezone više neće igrati, a neće ići ni s reprezentacijom na SP.

>> Potop Bayerna na Allianz Areni: Borussia im utrpala tri laka komada

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
20:27 14.04.2014.

želatina mjesec dana 10g dnevno - otopiš dan prije u hladnoj vodi za sutra i pojedeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije