Požalio se na ozljedu iako nije ništa slomio

Nijemci ljutiti: Božić je izigrao milijune gledatelja

stjepan božić
marijan malčević
14.02.2011.
u 10:16

Nijemci su se naljutili jer smatraju da je Stjepan Božić dobro odglumio ozljedu u subotnjem boksačkom meču protiv Arthura Abrahama. Naš je boksač već u drugoj rundi meča supersrednje kategorije u Mülheimu predao borbu

"Abrahamov tehnički nokaut bila je boksačka farsa pred nekoliko milijuna gledatelja" - piše njemački dnevnik Bild te zaključuje da se Božić požalio na ozljedu šake iako se pokazalo da "Hrvat nije ništa slomio".

- U bolnici u Mülheimu nije ustanovljena fraktura. Božić će biti upućen na magnetsku rezonancu nakon koje će se vidjeti je li došlo do ozljede ručnoga zgloba ili tetiva. Moje je mišljenje da je Božić dobar glumac - rekao je liječnik Walter Wagner, a sličnog je mišljenja i Abrahamov trener Ulli Wegner.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
Sandi
11:58 14.02.2011.

Do kada će klauni poput Božića sramotiti HR sport.. Nevjerojatno je na što su spremni klauni za šaku eura.. Drsko i bezobrazno je namontirrati na sebe zastavu i kukavički podviti rep..

DO
dobravečerhr
12:10 14.02.2011.

Između boksa i farme, oćito je izabrao - farmu...

ZG
zgolub11
15:15 14.02.2011.

božiću srami se,osramotio si hrvatsku pred miljunima gledatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije