München

Niko Kovač osigurao ostanak još jedne Bayernove zvijezde

Arjen Robben
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.05.2018.
u 17:50

Robben je s Bayernom osvojio sedam naslova njemačkog prvaka, četiri kupa i Ligu prvaka

Niko Kovač uskoro će preuzeti momčad njemačkog prvaka. Hrvatski trener dao je do znanja Bayernovim čelnicima kako želi da klub zadrži glavne igrače.

Nakon što je Francuz Franck Ribery (35) potpisao ugovor na godinu dana, to je isto učinio i Nizozemac Arjen Robben (34).

Arjen Robben
1/5

Čuveni dvojac koji je Bayern vodio do mnogih trofeja ostat će još barem jednu sezonu u bavarskom bundesligašu.

Robben je u Bayern stigao 2009. godine iz madridskog Reala te je u 189 utakmica zabio 95 golova. 

- Želim igrati još jednu sezonu. Bilo je vrlo bolno ispasti u polufinalu Lige prvaka, a još je više boljelo to što sam bio suspendiran. Zato želim sljedeće sezone iskoristiti šansu, zabijati golove i biti važan član momčadi - istaknuo je Nizozemac. 

Robben je s Bayernom osvojio sedam naslova njemačkog prvaka, četiri kupa i Ligu prvaka. Ove subote u finalu njemačkog kupa igraju Bayern i Kovačev Eintracht.

Komentara 1

JO
josip
19:47 17.05.2018.

ova dva dida ce mu samo odnemoci. Bolje bi mu bilo imati Perisica nego Riberia

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije