analiza

Nikola Jurčević: Da je bilo 3:0 za Real, Bayern bi se vratio

'Bayern Munich\'s players celebrate victory against Real Madrid after their Champions League semi-final second leg soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, April 25, 2012.            REUTE
'SERGIO PEREZ'
26.04.2012.
u 07:22

Čim je podignuo telefonsku slušalicu, Nikola Jurčević je uskliknuo: – Kakva drama, ali veselim se, navijao sam za Bayern – kazao je pomoćnik našeg izbornika.

Kad je uzeo zraka, mirno je analizirao.

– Zasluženo je Bayern prošao, znali su se vratiti nakon meni dvojbenog jedanaesterca i pogotka nakon pogreške. No, Bayern je pokazao taj njemački mentalitet. Fizički su dominirali svih 90 minuta, sjajno su zaustavili najbolje i najopasnije igrače Reala. Kad su Marcelo i Pepe najbolji igrači Reala, sve je jasno. Robben, Gomez i Alaba, a potonji me izuzetno ugodno iznenadio, odigrali su sjajnu utakmicu. Mislim da se na Realu ipak vidio trag utakmice s Barcelonom. Da je Real poveo i 3:0, mislim da bi se Bayern vratio – kazao je Jurčević.

Naš reprezentativni trener očekivao je da će vidjeti nekoga od naših reprezentativaca.

– Nadao sam se da će Olić ući umjesto Riberyja koji nije bio na tako visokoj razini, no trener Bayerna odlučio se za sigurniju opciju s Mullerom. I te produžetke obje su momčadi odigrale opreznije.

A jedanaesterci?

– Tu prije svega odlučuje psiha igrača. Ima to veze i fizičkim stanjem, ali ipak je psihološka mirnoća ključna. Uz vratara, svakako. No, kad je Bayern zabio dva, a Real ni jedan, pa se Real vratio, mislio sam da Madriđani prolaze. No, srećom za Bayern, Sergio Ramos je promašio i baš me sve to razveselilo.

Komentara 7

MA
Majur
08:19 26.04.2012.

Bravo Bayern,odlicna tekma i reklama za nogomet.....sad nek Real opet na godinu 300mil eura napumpa u igrace,hebes ekipe kod kojih nema igraca poniklih u njihovoj skoli i to godinama(Casillas je izuzetak),a u Bayern-u:Badstuber,Boateng,Alaba,Lahm,Schweinsteiger,Müller...odlicna politika kluba i najboljeg menadzera Honesa.

JO
johndoe2
08:27 26.04.2012.

Dobro su Njemci rekli.... ...Ovo je farsa mi spašavamo španjolsku milionima eura naših poreznih obveznika, dok istovremeno Španjolski klubovi defacto sa našim novcem kupuju igrače vrećama novca dok pri tom imaju stotine miliona eura poreznih dugovanja.... što bi se rekloo kod nas KO\'JE TU LUD??? Biti će zanimljivo gledati dogodine što će se događati sa ta 2 španjolska kluba nakon što se kriza produbi a ove godine LP nije donijela očekivani prihod - s obzirom da su u polufinalu već proglašavani finalistima. Ukratko Bravo Bayern - i ovaj put ste pokazali da znate svoj posao kad Vam u ekipi igra preko 50% \"klinaca\" iz vlastite škole...

JO
jolly
07:27 26.04.2012.

A da netko u redakciji pročita tekst, prije objave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije