KAPA DOLJE

Nikola Kalinić velikom gestom oduševio sve: Cjelokupnu plaću iz Hajduka donirao splitskoj bolnici

Split: Nikola Kalinić objasnio zašto više nije sportski direktor Hajduka
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
19.09.2024.
u 21:38

Donaciju je prihvatio predstojnik klinike, profesor Mirko Kontić, a uskoro će aparati biti pušteni u funkciju, i to na Zavodu za audiologiju te na dječjoj ambulanti

Veliku gestu napravio je Nikola Kalinić. Nekoliko dana nakon što je smijenjen s mjesta sportskog direktora Hajduka odlučio je napraviti humani čin na kojem bi mu svatko mogao zavidjeti, ali i zahvaliti se. Naime, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, ali i proslavljeni napadač jakih europskih klubova donirao je uređaje u vrijednosti 15 tisuća eura. Donacija je otišla splitskoj Klinici za bolesti uha, nosa i grla, s kirurgijom glave i vrata.

- Nedavno sam na tom odjelu i sam bio pacijent, imao sam pregled grla, tako da poznajem i njihovog pročelnika dr. Kontića. I kako bi vam rekao, sve se samo posložilo. Jednostavno ti iz srca dođe želja da nešto napraviš. Kupljena su dva uređaja, pomoći će i malim i velikim pacijentima. I sretan sam zbog toga. I drago mi je da sam imao mogućnost to ostvariti. Lijep je to osjećaj, dobar, to kada znaš da pomažeš, djeci, starijima, to mi puno znači - naveo je Slobodnoj Dalmaciji skromni Nikola Kalinić.

Donaciju je prihvatio predstojnik klinike, profesor Mirko Kontić, a uskoro će aparati biti pušteni u funkciju, i to na Zavodu za audiologiju te na dječjoj ambulanti. Neslužbeno, Kalinić je donirao cjelokupan iznos koji bi mu pripadao po stavci plaće za vrijeme mandata sportskog direktora u Hajduku.

FOTO: Tko je supruga Nikole Kalinića? Rano je napustila roditeljski dom, a uz supruga je bila kad su mu svi okrenuli leđa

Split: Nikola Kalinić objasnio zašto više nije sportski direktor Hajduka
1/12
Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
21:47 19.09.2024.

...a kome će Bilić donirati dugove Hajduka, tih 42 mil, više manje...

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:43 19.09.2024.

gospodin veliki Kale, Respect !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije