NAKON DERBIJA

Gattuso poručio da predsjednik Hajduka ne govori istinu: 'Ovo je pobjeda za Nikolu Kalinića!'

Zagreb: Gennaro Gattuso elegantno odjeven na stadionu Maksimir
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
13.09.2024.
u 22:35

- Želim posvetiti ovu pobjedu Nikoli Kaliniću. Znam kakav je on karakter. Za njega se svašta može reći, ali ne da je lažljivac. Da nije njega, ja ne bih bio u Splitu - izjavio je Gattuso

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1:0 i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Pobjedu je prokomentirao trener Hajduka Gennaro Gattuso. - Težak tjedan je iza nas, ali moram pohvaliti svoje igrače. I ovoj je utakmici bilo potrebno pokazati karakter. Ne treba gledati tablicu. Dobro je što rastemo iz utakmice u utakmicu. 

Iza Hajduka su turbulentni dani, sportski direktor Nikola Kalinić dobio je otkaz. - Želim posvetiti ovu pobjedu Nikoli Kaliniću. Znam kakav je on karakter. Za njega se svašta može reći, ali ne da je lažljivac. Da nije njega, ja ne bih bio u Splitu - izjavio je Gattuso i dodao: - Jedini razlog zbog kojeg sam tu su ovi igrači koji me uveseljavaju. Ovo u Splitu se jako rijetko vidi. Uživam voditi ovu momčad.

Neizravno je poručio da je predsjednik Bilić lagao na konferenciji za medije. - Ne želim polemizirati, ali neke stvari su mi obećane i nisu ispunjene. Predsjednik je rekao da nismo razgovarali 10 dana, ali to nije istina. Nismo razgovarali mjesec dana.  O utakmici je rekao: - Moja momčad je defenzivno odigrala dobro, Dinamo je kvalitetan, a mi smo ih limitirali.

Gattuso je na konferenciji za medije nakon utakmice izjavio:

- Još sam ovdje, i dalje sam trener. Nikola Kalinić mi je rekao kako je Hajduk ovdje religija. Kako Hajduk prati milijun navijača, ostale su mi te riječi u pamćenju. I zahvaljujući njemu sam ovdje, posvećujem mu ovu pobjedu. Nikola je imao veliku karijeru, veliki je hajdukovac, o njemu mogu reći puno toga, ali on nije lažljivac. Iza sebe imam 400 utakmica kao trener, vodio sam i neke velike klubove, tu sam osjetio kako su mi igrači dali ruku i srce, ne smijem ih razočarati. I neću otići, neću! Ako odem sada kad oni ovako rade i treniraju, osjećao bi se kao go*no od čovjeka, kao mali čovjek. A ako osjetim drugačije, radije ću u Marbellu otići šetati pse nego raditi ovaj posao.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar gusjenica
gusjenica
22:42 13.09.2024.

Ovo je nešto najružnije, najtužnije i najsramotnije što sam doživio od svog dinama. Od samog početka neka potpuno nepotrebna srđba. Dečki, po ovome ispada da vi nemate pojma što je to nogomet. Vježbajte više, pa vi ne znate pošteno loptu udariti.

DM
D'Mich
07:36 14.09.2024.

Gattuso je pomalo osebujan ali izravan i ok. Nadam se da će ostati, nema više izbora. Ovo što rade u Hajduku je besmisleno.

UL
ulica
08:17 14.09.2024.

gennaro rex hajdukis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije