Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM ZA PROBLEMOM

Ništa od povratka u reprezentaciju. Nakon teškog potresa mozga Jaganjac dobio i COVID

storyeditor/2022-01-22/PXL_130122_91463289.jpg
23.01.2022.
u 14:35

U našoj reprezentaciji tako je postalo kao na autobusnom kolodvoru. Jedni igrači odlaze, drugi dolaze. Do sada, a do kraja su još dvije utakmice, Hrvoje Horvat je na utakmicama koristio čak 30 igrača, kao nijedna od 24 reprezentacije koje su sudjelovale na Europskom prvenstvu.

Halil Jaganjac, lijevi vanjski Nexea iz Našica, trebao se vratiti na Europsko prvenstvo i biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu za posljednje dvije utakmice u skupini, protiv Islanda (ponedjeljak) i Nizozemske (srijeda). Ali, ništa od toga...

– Nažalost, pozitivan sam na COVID-19. Nikad do sada nisam imao koronavirus, ali valjda se i to moralo dogoditi. Ništa, sada ostajem u Rijeci sljedećih deset dana u izolaciji, a onda idem u Našice gdje me čeka nastavak sezone – rekao je Halil Jaganjac.

Halil je napustio reprezentaciju poslije susreta protiv Srbije. Zaradio je težak potres mozga.

– Nisam čak dobio izravan udarac u glavu, već u vrat, ali mi se glava toliko zarotirala pa je došlo do potresa mozga. Iskreno, ničega se ne sjećam s te utakmice. Odmah sam se vratio u Rijeku, napravio pretrage i uspio sam se brzo oporaviti. Još me malo boli vrat, ali ništa strašno. Žao mi je što ne mogu pomoći dečkima, za mene je EP završen i sada čekam sljedeće veliko natjecanje – istaknuo je Jaganjac.

>> Pogledajte: Hrvoje Horvat nakon utakmice s Danskom

Sličnu ozljedu zaradio je i 2019. godine, na utakmici između Nexea i Vardara pukla mu je čeona kost u glavi. Sikošek Pelko slučajno ga je udario laktom u glavu, a stručnjaci su tada rekli da je potrebna silina od dvije tone da bi ta kost pukla. Nakon operacije stavili su mu željezne staplere u glavu i operirali ga preko tjemena da mu ne bi ostao ožiljak na čelu.

U Budimpeštu je pak došao novi igrač - Davor Ćavar, i to umjesto Lovre Mihića koji je opet bio pozitivan na testu. Ćavar, lijevo krilo PPD Zagreba, trebao je doći i znatno ranije, ali nije mogao jer je i on bio pozitivan na COVID-19 pa je ostao u Zagrebu. U našoj reprezentaciji tako je postalo kao na autobusnom kolodvoru. Jedni igrači odlaze, drugi dolaze. Do sada, a do kraja su još dvije utakmice, Hrvoje Horvat je na utakmicama koristio čak 30 igrača, kao nijedna od 24 reprezentacije koje su sudjelovale na Europskom prvenstvu. Ovim tempom, a još su barem dvije utakmice do kraja, mogla bi se ta brojka i povećati. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije