DE TELEGRAAF

Nizozemci: Ivanušec odlazi iz Dinama poslije prve utakmice s AEK-om

Nogometaši Dinama uvjerljivo pobjedili Astanu, Ivanušec zabio hat-trick
Goran Stanzl/PIXSELL
12.08.2023.
u 10:51

Hrvatski ofenzivac je prema pisanju nizozemskih medija sve dogovorio s novim klubom iz Eredivisie

Hrvatski prvak Dinamo prema pisanju najčitanijeg nizozemskog medija De Telegraafa ostaje bez važne karike, Luka Ivanušec sve je dogovorio s nizozemskim prvakom Feyenoordom i iduće nedjelje će debitirati u gradskom derbiju protiv Sparte. Plavi i Feyenoord su navodno sve dogovorili te je Ivanušec potpisao četverogodišnji ugovor s ovim velikanom. 

- Ivanušec će za prvaka Nizozemske debitirati iduće nedjelje, u gradskom derbiju protiv Sparte Rotterdam. Dinamo i Feyenoord su dogovorili da Ivanušec svom uskoro bivšem klubu pomogne još u jako važnoj utakmici, prvom meču 3. pretkola Lige prvaka. Taj susret je u srijedu u Zagrebu, ali Ivanušec neće igrati uzvrat kod prvaka Grčke za vikend. Feyenoordov trener Arne Slot jako se raduje dolasku hrvatskog ofenzivca - piše De Telegraaf. 

VEZANI ČLANCI:

Transfermarkt Ivanušeca procjenjuje na 12 milijuna eura, ali Feyenoord bi ga mogao dobiti po nižoj cijeni jer se spominje odšteta od 8.5 milijuna eura uz dodatne bonuse. 

Nakon ofenzivca vatrenih, Maksimir bi mogao vrlo lako napustiti i Josip Šutalo za kojeg Fabrizio Romano piše kako je sve dogovorio s Ajaxom. 

Komentara 1

MO
Moskovija
10:55 12.08.2023.

ako je istina da je ključni igrač prodan ispod 15 mil.eura, uprava treba odmah dati ostavke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije