Još jedna potvrda - Argentinac je najbolji nogometaš svih vremena

Njegovo veličanstvo Lionel Messi

\'Barcelona\'s Lionel Messi celebrates after scoring a goal against Bayer Leverkusen during their Champions League last 16 second leg soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona March 7, 2012.
Reuters
08.03.2012.
u 21:22

\'\'Je li to bila utakmica Lige prvaka ili je Messi igrao PlayStation?\'\' pitao je Falcao

Zabio je pet komada jednoj od najboljih njemačkih momčadi (Bayer je u prošlom kolu pobijedio Bayern sa 2:0), zapljeskao i mahnuo publici na Nou Campu i otišao kući s loptom pod rukom kao suvenirom. No, iako se te večeri pisala povijest Lige prvaka, Leo Messi odšetao je kao da se ništa nije dogodilo. Ni riječ o još jednoj čaroliji, o pet komada, rekordima...

Njemu je sve šala

– Ništa mi nije važnije od toga da idemo dalje – kazao je skromni Barcin genijalac.

Zato su umjesto Messija govorili drugi. Twitter je bio preplavljen porukama.

\"Messiju je sve šala. Najbolji svih vremena\", napisao je Wayne Rooney.

\"Je li to bila utakmica Lige prvaka ili je Messi igrao PlayStation?\" zapitao je Kolumbijac Falcao iz madridskog Atletica.

Nadovezao se Talijan Enzo Maresca iz Malage: \"Pele, Maradona, Platini? Svi su veliki. Messi? Monstrum!\"

Na kraju se pohvalama pridružio i Barcin trener Josep Guardiola:

– Nikada nisam gledao Cesara, ali čuo sam da je bio nevjerojatan igrač. Zato imam sreću gledati Lea Messija. Nevjerojatno je što je sve uspio sa samo 24 godine. Kada jednog dana prestigne Cesara, moramo mu organizirati veliku proslavu na Nou Campu. Pozvat ću sve naše navijače da mu prirede ovacije kakve zaslužuje – kazao je Guardiola, koji Messija vodi od 2008. godine.

I Lerby je zabio pet

Messi je protiv Bayera postao prvi igrač koji je postigao pet pogodaka na utakmici Lige prvaka, no jedan je prije njega postigao pet u Kupu prvaka: Danac Sören Lerby 24. listopada 1979., kao igrač Ajaxa, natrpao je mrežu ciparske Omonije u utakmici koja je završena sa 10:0.

Netko je pronašao i podatak da je Messi protiv Nijemaca u jednoj noći postigao isto koliko i Fernando Torres od dolaska u Chelsea prije 13 mjeseci. U 50 utakmica!

Usto, nitko od Barcinih velikih strijelaca nije uspio postići više od hat-tricka na jednoj utakmici, po jednom su tricu zabili Rivaldo, Ronaldinho i Samuel Eto\'o.

Nastavi li u ovakvoj formi i ne promijeni li u skoroj budućnosti klub, Messi bi mogao postati i najbolji Barcin strijelac od njezina osnivanja 1899. godine. Službeno, to je još uvijek Paulino Alcantara, koji je svojih 357 pogodaka u crveno-plavom dresu (službene i prijateljske utakmice) postigao između 1912. i 1927. godine. Messiju nedostaje 129 golova da bi ga prestigao. Pa što, još nema ni 25.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagrepčanec
21:34 09.03.2012.

~~ TIPSTAR1x2. BLOGER . HR (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : tipstar1x2@gmail.comTIPSTAR1X2 . BLOGER . HR ~~

SE
serđo
07:05 10.03.2012.

obzirom da se brišu druge stvari, a ovaj kladioničarski spam koji bi prvi trebao bit obrisan se nikako ne briše, logički zaključujem da to postavlja moderator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije