ZAUSTAVILI UTAKMICU

Njemački navijači poslali poruku Uefi: 'Nije vas briga za nogomet, samo za novac'

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Newcastle United
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/13
07.11.2023.
u 21:05

Navijači Borussije Dortmund usred utakmice počeli su na teren bacati kartonske kutije obojene u zlatnu boju te lažne novčanice. Utakmica je prekinuta tek na nekoliko trenutaka, no poruka za europsku nogometnu organizaciju bila je jasna i glasna

Na kultnom stadionu Westfalen, Borussia Dortmund je u utakmici 4. kola grupne faze Lige prvaka pobijedila Newcastle rezultatom 2:0. U rano je vodstvo domaću momčad doveo Niclas Füllkrug (26. minuta), a konačan je rezultat postavio Julian Brandt u 79. minuti.

S ova tri mjesta je Borussija, barem privremeno, zasjela na prvom mjesto skupine F. U drugom ogledu večeri susreću se PSG i Milan. U prošloj je utakmici slavila pariška momčad (3-0), a ako pobjede i večeras na San Siru vratit će se na čelo ove izrazito teške skupine.

GALERIJA Borussija sjajnom igrom slomila Newcastle (2-0)

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Newcastle United
1/13

Utakmicu u Dortmundu je osim napadačkog nogometa obje strane obilježilo i navijanje. Takozvani 'žuti zid' stadiona u Dortmundu poznat je širom svijeta kao jedna od najatraktivnijih tribina europskih nogometnih stadiona. Večeras su također ostavili svoj trag na utakmici.

VEZANI ČLANCI:

Naime, usred utakmice počeli su na teren bacati kartonske kutije obojene u zlatnu boju te lažne novčanice. Prema pisanju britanskih medija vjerojatno je riječ o poruci Uefi koja od iduće sezone organizira proširenu Ligu prvaka. Bit poruke istaknuli su i prije utakmice natpisom: "Nije vas briga za nogomet, samo za novac".

VIDEO Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

 

Komentara 1

ER
EroK
20:33 15.12.2023.

S klađenjem na rezultat, vrti se veliki novac, zato sport nije više sport, nego biznis! Sve dok je kocka u pitanju, tu nema sporta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije