NOĆNA 'BOMBA'

Dario Šarić na dan odluke za Hrvatsku potpisao za novi klub, uzet će 10 milijuna dolara

Opatija: Konferencija članova Hrvatske košarkaške reprezentacije
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
07.07.2024.
u 08:34

Dario Šarić u sljedećoj će sezoni igrati u Denveru uz Nikolu Jokića, a potpisao je dvogodišnji ugovor od 10.6 milijuna dolara

Pred hrvatskom košarkaškom reprezentacijom ove je nedjelje veliko finale predolimpijskog turnira u Pireju. Baš protiv domaćina Grčke naši će košarkaši pokušati izboriti vizu za Olimpijske igre koje će krajem srpnja početi u Parizu. Nakon pobjede protiv Dominikanske Republike u polufinalu olimpijskih kvalifikacija, izabranici Josipa Sesara imaju još samo jednu prepreku do konačnog cilja i puta koji traje već više od godinu dana.

A uoči utakmice odluke stigla je sjajna vijest iz SAD-a. Naime, kapetan naše reprezentacije Dario Šarić ima novi klub u NBA ligi.  Sljedeće bi sezone Šarić trebao igrati za Denver Nuggetse. Tu su vijest u eter plasirali mnogi relevantni američki izvori, prije svih čuveni Adrian Wojnarowski, a prema njegovom napisu, Šarić je potpisao ugovor na dvije godine vrijedan 10.6 milijuna dolara. 

Opatija: Konferencija članova Hrvatske košarkaške reprezentacije
1/7

"Šarić u Nuggetse dolazi s prilikom da igra važnu ulogu uz i iza Nikole Jokića. Generalni menadžer Nuggetsa Calvin Booth tražio je Šarića da ojača klupu Nuggetsa svojom svestranošću, iskustvom i vrhunskim košarkaškim IQ-om", piše ESPN.

Podsjetimo, Šarić je u svojoj NBA karijeri igrao za Golden State, Oklahomu, Phoenix, Minnesotu i Philadelphiju, a prošle sezone imao je 8 poena, 4.4 skoka i 2.2 asistencije u prosjeku po utakmici.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
18:50 07.07.2024.

eto prilike da dodje do prstena ni kriv ni duzan

Avatar mi hrvati
mi hrvati
20:49 07.07.2024.

Dobro pojacanje za Denver, samo ako ga puste da igra uz Jokica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije