Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Nogometašice Osijeka izborile Ligu prvaka!

Nogomet
16.08.2011.
u 21:36

Nogometašice Osijeka su u Ligi prvaka! Hrvatska prvi puta ima predstavnika među 32 najbolje ekipe starog kontinenta

Osvajačice čak 15 titula državbih prvakinja, od čega pet zaredom, na kvalifikacijskom turniru bile su bolje od bjeloruske ekipe Bobruichanke (1:0), Crusaders iz Sjeverne Irske (5:1), a bugarskoj Sofiji uzele su bod (1:1) i sada čekaju ždrijeb i protivnice u šesnaestini završnice.

- Ostvaren je cilj za kojeg smo doslovno radili godinama – nije krio emocije ŽNK Osijek Zvonimir Kolak.

- Ova zrelost pokazana u posljednjoj utakmici se „pekla“ posljednjih godina. Sve smo naplatili s kamatama. Nismo bili favoriti, ali smo zasluženo prvi. Igrali smo najkvalitetniji nogomet u skupini. Načinjen je vrhinski iskorak – zaključio je predsjednik kluba Gordan Matković, inače i direktor NK Osijek.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
02:50 17.08.2011.

Boga ti pa nisam niti znao da i kod nas ove djaltare gonjaju nogomet, ajde de mora da su jedine u Cro-ligi cim su toliko puta osvajale, kako god salu na stranu neka suprosle drago mi je.

KA
kajinx
21:48 16.08.2011.

Bravo cure !

LU
lukavg
00:29 17.08.2011.

\"Osvajačice čak 15 titula državnih prvakinja, od čega pet zaredom... Ostvaren je cilj za kojeg smo doslovno radili godinama... Ova zrelost pokazana u posljednjoj utakmici se „pekla“ posljednjih godina. Sve smo naplatili s kamatama...\" Podsjeća na Dinamo, valjda će takoo i biti sljedećeg utorka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije