OSTAJU BEZ PROSTORA

Nogometni savez BiH pred bankrotom?

BiH reprezentacija
Goran Kovačić/VLM
05.01.2010.
u 18:48

Nogometni savez Bosne i Hercegovine vrlo vjerojatno će ostati bez službenih prostorija jer Poreznoj upravi duguje 805.652 konvertibilnih maraka.

Savez naime nije ispoštovao ugovor s Poreznom upravom o vraćanju duga, a sada je sve to došlo na naplatu. Porezna uprava najavila je da će dug utažiti pljenidbom i prodajom imovine.

Bit će to presedan ako Savez BiH ostane bez prostora jer nije članica Fife ili Uefe nije do sada bankrotirala i ostala bez imovine.

Upitna Sušićeva plaća
Pod upitnik bi mogao doći i ugovor potpisan s novim izbornikom Safetom Sušićem jer iz svega priloženog ispada da ga Savez neće imati plaćati.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
kroon
23:31 05.01.2010.

ako ih izbace neka se presele u jednu od dzamija...one su vaznije i od poreza i drzave i svega ostalog tako da vise nece nista morati placati...

TO
tomislavcity88
19:31 05.01.2010.

e milton glup si čovjek! kao prvo ćiro više nije izbornik bh reprezentacije a kao drugo koji tebe k...ac zaboli i za ćirom i za repkom BiH! gledaj svoje poslove i prestani blatiti druge ljude po netu!

OB
-obrisani-
07:53 06.01.2010.

Otišo Čiro i očito kasa otišla sa njim..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije