STIGAO U MADRID

Nova Realova zvijezda ima potresnu životnu priču: 'Nismo imali što za jesti, sjedio je i plakao'

Real Madrid unveil Endrick
ANA BELTRAN/REUTERS
29.07.2024.
u 08:15

Tešku priču iz Brazilčevog djetinjstva podijelio je Endrickov otac Douglas Sousa.

Mlada brazilska superzvijezda Endrick (18) predstavljen je kao novi napadač španjolskog velikana Real Madrida, a na leđima će nositi broj 16. Radi se o vrlo talentiranom ofenzivcu koji je 2022. dogovorio suradnju s madridskim gigantom, ali priključio mu se tek kada je postao punoljetan. Do sada je nastupao za Palmeiras, za kojeg je upisao 82 nastupa, 21 pogodak i četiri asistencije, a već ima i deset nastupa i tri gola za seniorsku reprezentaciju Brazila.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Real Madrid unveil Endrick
1/21

Endricka je na stadionu Santiago Bernabeu dočekalo čak 43 tisuće navijača...

- Ne znam kako bih opisao ono što osjećam. Oduvijek sam želio doći ovamo i igrati za Real. Ostvario sam san, ne samo svoj već i svoje obitelji. Ovo je za njih - poručio je emotivni Endrick koji je stigao u pratnji roditelja. 

Potresnu životnu priču iz Brazilčevog djetinjstva podijelio je Endrickov otac Douglas Sousa:

- I dalje pamtim dan jedan dan kad je Endrick bio dijete... Tražio je od mene nešto za pojesti i rekao: 'Tata, jako sam gladan'. Sjedio sam na kauču, zatim sam tražio u kuhinjskim ormarićima i frižider... I nisam mu imao što dati za jesti. Rekao sam mu: 'Endrick, sine moj, nemamo ništa'. Potom sam počeo plakati, on je također briznuo u plač te me snažno zagrlio i kazao: 'Tata, ne brini, postat ću nogometaš i izvući ću te iz ovih problema'

VEZANI ČLANCI:

Prema podacima s Transfermarkta, Real ga je platio 47.5 milijuna eura kako bi ga doveo iz Palmeirasa, a iznos bi mogao porasti na 60 milijuna eura budu li uračunati razni bonusi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije