Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOV MEDIĆ

Nova zvijezda Ajaxa u Hrvatskoj nije prepoznata. Za VL kaže: 'Svi znamo da neki igraju preko veze'

storyeditor/2023-08-14/medic3.jpg
Pro Shots Photo Agency
15.08.2023.
u 17:20

'Jedan naš prijatelj spojio ga je s nekim ljudima u Njemačkoj i dali su mu priliku u mladoj momčadi Nürnberga. Došao je na probu sedam dana, zadovoljio i ostao godinu dana. Ja sam sve vrijeme bio s njim u kontaktu. Najviše smo kontaktirali do njegove 17. godine. Kada je otišao, onda su najviše roditelji vodili brigu o njemu. Ja nisam menadžer i ne bavim se tim poslom. U Njemačkoj je napredovao i dokazao se' otkriva nam Dario Šimić, inače Medićev tetak.

Komentara 2

BL
blekpanther
20:43 15.08.2023.

Nedaj se Jakove , ako si upio doći do Ajaxsa bez ovih mutljara iz Hrvatske moći ćeš ti još dalje! Ne gledaju naši 2 BL to je njima “tamo neka liga” ali eto normalni ljudi su te prepoznali i u St. Pauli-u!

DU
Deleted user
16:16 16.08.2023.

Polovica HR reprezentacije igra preko veze.Bilo i biti će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?