SUSRET S PREDSJEDNIKOM

Novak Đoković bio kod Aleksandra Vučića pa najavio: Uskoro ću otkriti pravu istinu

Beograd: Novak ?okovi? susreo se s Aleksandrom Vu?i?em
Foto: Milos Miskov
1/3
03.02.2022.
u 12:20

– Vi, kao predsjednik, niste imali obavezu pružiti mi podršku, ali osjećam zahvalnost što ste stali uz mene. Moja veza i odnos prema srpskom narodu jača je iz dana u dan, a ovo što me ovdje dočekalo pokazuje da će ta veza biti vječna – rekao je Đoković

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu s tenisačem Novakom Đokovićem, prvi put od burnih događanja uoči Australian Opena.

– Vi, kao predsjednik, niste imali obavezu pružiti mi podršku, ali osjećam zahvalnost što ste stali iza mene. Moja veza i odnos prema srpskom narodu jača je iz dana u dan, a ovo što me ovdje dočekalo pokazuje da će ta veza biti vječna – rekao je Đoković i dodao:

– S obzirom na to da se nisam oglašavao u vezi s događajima u Australiji, molim vas za strpljenje. U sljedećih sedam do deset dana obratit ću se službenim priopćenjem.

A Vučić je uvjeren da će Đoković i dalje dominirati teniskim terenima.

– Pobijedit će ih sve na Roland Garrosu, Wimbledonu i US Openu – poručio je predsjednik Srbije.

Komentara 12

US
Uvijek SPREMAN
13:02 03.02.2022.

pa nije mu lako potpuno ga razumijem, prvo se blamira zbog opančara u australiji,zbog čačinog ponašanja i izjava ,ono sranje u crnoj gori sto je pjevao,sad još ovaj pičkousti a s obzirom da je i dva dana bombardovanja BG preživio stvarno težak život ima

BI
Binga01
13:16 03.02.2022.

Znači do sada je lagao.

DU
Deleted user
13:31 03.02.2022.

lijepo. a brnabic najavila istragu o laziranom pcr testu, spanjolska o ulasku u zemlju kad je znao za bolest, francuska ga otkantala, amerika jos i vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije