Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslao jasnu poruku

Novak Đoković ipak na Australian Openu?

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
06.01.2018.
u 12:52

Australian Open su otkazali Britanac Andy Murray i Amerikanka Serena Williams.

Bivši prvi tenisač svijeta Novak Đoković još uvijek nije službeno potvrdio da će nastupiti na prvom Grand slam turniru sezone Australian openu, ali je u subotu poslao jasnu poruku da će vjerojatno ipak igrati nakon duge stanke. 

Đoković je na svom Instagram profilu podijelio snimak s treninga na Rod Laver Areni u Melbourneu, a ispod fotografije je natpis - "Spreman sam".

Šesterostruki pobjednik Australian Opena zadnji puta je igrao na Wimbledonu, ozljeda ramena ga je udaljila od terena, a ove sezone je otkazao nastupe na ekshibiciji u Abu Dhabiju i turniru u Dohi.

Inače, Australian Open su otkazali Britanac Andy Murray i Amerikanka Serena Williams. 

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
20:11 06.01.2018.

Kažu da češnjak razbija primjese dopinga e pa navali Nole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije