Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP PUNE

Čilić izgubio od Simona i ostao bez finala

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Hina, Marko Pavić
05.01.2018.
u 14:52

Naš najbolji tenisač i prvi nositelj uvjerljivo je dobio prvi set, no 89. igrač svijeta uspio je okrenuti meč.

Marin Čilić nije se uspio plasirati u finale ATP turnira u indijskom Puneu, bolji od njega bio je Francuz Gilles Simon s 1:6, 6:3, 6:2.

Naš najbolji tenisač i prvi nositelj uvjerljivo je dobio prvi set, no 89. igrač svijeta uspio je okrenuti meč. Simon će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Kevin Anderson - Benoit Paire.

WTA Shenzen: U finalu Halep i Siniakova

Prva tenisačica svijeta Rumunjka Simona Halep u finalu WTA turnira U Shenzenu igrat će protiv braniteljice naslova Čehinje Katerine Siniakove koja je u polufinalu eliminirala Ruskinju Mariju Šarapovu.

Tridesetogodišnja Šarapova, peterostruka osvajačica grand slam turnira i nekada najbolja tenisačica svijeta, a sada broj 59. na WTA ljestvici, plasmanom u polufinale ovog turnira je osigurala povratak među 50 najboljih tenisačica svijeta u ponedjeljak.

Komentara 5

NE
Nexe18
16:15 05.01.2018.

znači sve po starom i ove godine

QQ
qqq
16:24 05.01.2018.

Očekivano, Čila je stara Simonova mušterija, 6-1 međusobni omjer. Zanimljivo je da su svaki meč igrali maksimalan broj setova.

ZL
zlatko31
17:43 05.01.2018.

dobar trgovac taj zna kako se mesetari .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije