Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER INSAJDER TVRDI

Nove informacije o transferu godine: 'Sve je dogovoreno! Perišić potpisuje na godinu i pol'

AFC Bournemouth v Tottenham Hotspur - Premier League - Vitality Stadium
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
1/5
19.01.2024.
u 08:26

Prema svemu sudeći, želja navijača Hajduka, mogla bi se ispuniti već ove zime. Transfer insajderi pišu o već postignutom ili skorom dogovoru, ali destinacija je uvijek ista - Poljud. Dakako, otvoreno ostaje pitanje kada će i kako Ivan Perišić moći igrati

Nakon što je transfer insajder Fabrizio Romano lansirao vijest o skorom povratku hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u Hajduk, njegovim tvrdnjama pridružuje se i Nicolo Schira. Tvrdi kako je sve dogovoreno, ali umjesto posudbe do kraja sezone, navodi kako će biti potpisan ugovor do ljeta 2025. godine.

Perišić se trenutno oporavlja od ozljede prednjeg križnog ligamenta. Zadobio ju je na treningu prošle godine, u ranoj fazi akutalne sezone. Nedavno je trener Tottenham Hotspursa Ange Postecoglou potvrdio da više neće nastupati za londonski klub, a navijači Hajduka to su pozdravili kao još jedan korak bliže ka Perišićevom dolasku na Poljud.

VEZANI ČLANCI:

Prema svemu sudeći, želja će im se isuniti ovaj slavni vatreni će doći pomoći u borbi za naslov. Dakako, pitanje je kada i kako će Perišić moći igrati. Od početka procesa rehabilitacije pokazuje veliku želju da ponovo zaigra na najvišoj razini, no sigurno je kako će za to trebati vremena.

VIDEO Jose Mourinho dobio otkaz u Romi: 'Vjerujemo da je ova promjena najbolji potez za klub'

Komentara 8

Avatar barba_barba
barba_barba
09:12 19.01.2024.

Perišić je i u kolicima pojačanje za Hajduk i za ligu

Avatar Idler 3
Idler 3
09:18 19.01.2024.

Jen od najbolših igrača koje sme igdaj meli ! Jedino ne bi znal kak mu je koleno i kak se bu oporavil.

BS
Blue_shirt
11:37 19.01.2024.

Sad je karoglan u problemu sa jednim drugim bivsim reprezentativcem koji nepodnosi ulogu drugog u ekipi, jer njemu nece moci naredjivati a pogotovo ne trenirati a igrati 90min...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije