Bio u sjajnoj formi

Novi dopinški skandal! Suspendiran Lovrenov kolega iz obrane Liverpoola!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.04.2016.
u 15:06

"U petak smo dobili službeni dopis iz Uefe u kojem nam je potvrđeno da je Mamadou Sakho pod istragom zbog navodnog kršenja pravilnika o dopingu"

Novi dopinški skandal potresa svijet sporta, točnije nogometni klub Liverpool. Branič redsa Mamadou Sakho navodno je pao na doping-testu, pišu francuski i engleski mediji. Sakho je, ako je vjerovati stranim medijima, koristio nedopuštena sredstva koja pomažu u sagorijevanju masnog tkiva.

Uefa pokrenula istragu protiv francuskog nogometaša, a o svemu se oglasio i slavni engleski klub.

"U petak smo dobili službeni dopis iz Uefe u kojem nam je potvrđeno da je Mamadou Sakho pod istragom zbog navodnog kršenja pravilnika o dopingu. Iako u tom dopisu nije navedeno da je Sakho suspendiran, klub je u dogovoru sa samim igračem odlučio da neće igrati dok se cijeli slučaj ne riješi. Igrač će dati iskaz Uefi, a novih komentara na tu temu do daljnjeg neće biti", poručili su iz Liverpoola.

Sakho je bio jedan od stupova obrane Liverpoola, odigrao je ove sezone, a postigao je dva pogotka. U posljednje vrijeme bio je u odličnoj formi i u paru s Dejanom Lovrenom 'držao' je obranu redsa. U prošlom kolu zabio je pogodak Evertonu, a prije toga upisao se u strijelce i na utakmici protiv Borussije, u kojoj je Liverpool došao do epskog preokreta i plasmana u polufinale Europske lige.

Komentara 4

HR
Hrabraja
15:59 23.04.2016.

Bas me zanima da li ce dobiti 4 godine kao Ademi

RI
Rizlman
16:10 23.04.2016.

Nevjerojatno kakva slučajnost. Često gledam utakmice Liverpoola, taj klub mi je drag od malih nogu, mislim da ima najbolju publiku na svijetu, a jako cjenim rad trenera Kloppa, pa sam ih ove sezone gledao više nego inače. I baš samm s prijateljima komentirao kako Sakho igra odlično zadnje vrijeme, kako je premoćan u duelima, kako sve zatvori i još stiže u napad zabijati golove, pa sam u šali rekao hvaleći ga, kako igra kao da je na dopingu. Kad ono, gle čuda.

UM
umnjak
15:10 23.04.2016.

Čovjek malo duvnuo, a ovi odmah za vrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije