JAVLJA TELEGRAPH

Novi lider vatrenih postaje drugi najskuplji Hrvat u povijesti?! Otkriveni detalji transfer bombe

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
03.10.2022.
u 15:12

20-godišnji Hrvat igra sjajan nogomet i samo je pitanje vremena kada će napraviti transfer karijere.

Joško Gvardiol budući je veliki transfer što se tiče hrvatskih nogometaša, to je sasvim jasno. 

Branič njemačkog RB Leipziga na meti je svih uglednih europskih klubova, ali prvi favorit za angažman Hrvata je engleski gigant Chelsea

Britanski Telegraph preko pouzdanih izvora piše da je Gvardiol iduća velika meta Londončana poslije dogovorenog prelaska suigrača Nkuknkua idućeg ljeta.

 

 

U Gvardiolovom ugovoru stoji klauzula prema kojoj može otići za 50 milijuna eura, što klubu poput Chelseaja vjerojatno neće predstavljati preveliki financijski zalogaj. 

Plavci su već ranije u obranu doveli Koulibalya i Fofanu, dok je na mjesto lijevog beka stigao Cucurella. Joško prema Transfermarktu vijedi 60 milijuna eura, ukoliko se aktivira klauzula izjednačit će se s Mateom Kovačićem na ljestvici najvećih hrvatskih transfera u povijesti. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije