ODLAZI IZ KLUBA

Novi potres na Poljudu: Nikola Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

Split: Na skupštini Hajduka traže se ostavke i raskid ugovora s udrugom Naš Hajduk
Ivana Ivanovic/PIXSELL
10.09.2024.
u 18:27

- Budući da se radi o izuzetno važnoj poziciji, tijekom sljedećeg tjedna predstavit ćemo novog sportskog direktora i sportsku strategiju Kluba za koju smatramo kako je dugoročno jedina ispravna za Hajduk - kazao je predsjednik Uprave Ivan Bilić.

Nikola Kalinić od danas više nije sportski direktor Hajduka nakon što je Klub odlučio raskinuti suradnju s njim, javio je Hajduk na web stranicama.  Funkciju prvog čovjeka struke preuzeo je krajem svibnja ove godine naslijedivši Mindaugasa Nikoličiusa. Hajdukovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku. Zahvaljujem mu što je prihvatio ovu ulogu u teškom trenutku te jako poštujem njegovu emociju koju iskazuje prema Hajduku. Odluku smo priopćili treneru Gennaru Gattusu, kojem je kao i svima u Klubu u sljedećih nekoliko dana glavni cilj maksimalno se fokusirati na predstojeći derbi, kako bi momčad imala što kvalitetniju fizičku i mentalnu pripremu.

VEZANI ČLANCI:

- Budući da se radi o izuzetno važnoj poziciji, tijekom sljedećeg tjedna predstavit ćemo novog sportskog direktora i sportsku strategiju Kluba za koju smatramo kako je dugoročno jedina ispravna za Hajduk - kazao je predsjednik Uprave Ivan Bilić. 

- Nikoli Kaliniću još jednom zahvaljujemo na svemu te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere - dodali su iz Hajduka.

Inače, bivši hrvatski reprezentativac je bio dosta kritiziran zbog ljetnog prijelaznog roka, doveo je samo proslavljenog vatrenog Ivana Rakitića, a zadnje je na posudbu uzeo Stipu Biuka.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:55 10.09.2024.

Zar nije trebalo smijeniti Nadzorni odbor???

BH
BHHrvat
18:32 10.09.2024.

Kao navijač hajduka mogu samo reći da smo smiješni i žalosni

BJ
bjmaro
19:11 10.09.2024.

Sta veli Nas Hajduk? Je li se povećao broj pretplata? HNL treba jaki Hajduk, a ne cirkus . Režite do kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije