LOŠA ATMOSFERA

Novi potres u Gradskom vrtu: Trener Osijeka potjerao dva igrača iz prve momčadi

Osijek: 29. kolo SuperSport HNL-a, Osijek - Lokomotiva
Davor Javorovic/PIXSELL
15.04.2023.
u 22:31

Borimir Perković odlučio se na radikalan potez i dva prvotimca su do kraja sezone izvan stroja, kada im ujedno i završavaju ugovori

U susretu 29. kola Supersport HNL-a Osijek i Lokomotiva su odigrali 2-2. Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica u kojoj je domaćin poveo, Lokomotiva okrenula rezultat, da bi Osijek u završnici izjednačio na 2-2. Domaćin je promašio i kazneni udarac. Ramon Mierez spasio je Osječane od poraza, a Kohorta je poslije susreta bila ogorčena pa se raspravljala sa sportskim direktorom Ivicom Kuleševićem. 

Doznajemo da se dogodio novi potres u svlačionici, naime, Borimir Perković udaljio je dva prvotimca iz prve momčadi, a radi se o Mihretu Topčagiću i Diegu Barriju.

Pojedini mediji pisali su da je Španjolac udaljen zbog toga što je na treningu ozlijedio dva igrača bijelo-plavih, ali to nema veze s istinom. Kako bilo, ovaj dvojac je odstranjen do kraja tekuće sezone, a tada im završavaju ugovori i onda se očekuje da će napustiti grad na Dravi. 

Prije će biti da se radi o manjku angažmana i volje, a trener Perković će ovu odluku detaljnije pojasniti idućeg tjedna. 

 

Komentara 4

PL
plajo
14:12 16.04.2023.

Sretno im bilo, igrama sigurno nisu zaslužili biti u prvih 11, inače Osijek je protiv Lokomotive trebao nakon prvih 45 min voditi 3-1 ,ali neiskorišen jedanaesterac i promašeni zicer Mierza i dobiješ šta dobiješ....meni nije jasno da u Osijeku nema tko zabiti gol iz penala???pa napravite jedan trening sa svim igračima pa neka samo pucaju penale, dvojica najboljih nakon izvedenih 50 penala nek pucaju penale i to je to.

ZA
zagi101
12:17 16.04.2023.

uzalud novi stadion kad se budu borili za opstanak

DM
drazen.muhvic
08:18 16.04.2023.

Bilo bi im korisnije da su šupirali Caktaša i Lovrića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije