UOČI LIGE NACIJA

Novi problemi za Dalića, još jedan reprezentativac se ozlijedio

Bundesliga - VfL Wolfsburg v Bayern Munich
Foto: Carmen Jaspersen/REUTERS
1/2
31.08.2024.
u 18:45

Dalić će tako nekoliko dana uoči utakmica protiv Portugala i Poljske morat posegnuti za novim rješenjima ukoliko mu klubovi to dopuste

Nema kraja mukama po izbornika Zlatka Dalića. Zbog ozljeda je uoči prvih utakmica Lige nacija ostao bez Josipa Juranovića, Josipa Stanišića, Duje Ćalete-Cara i Martina Erlića, a sad bi se tom spisku mogao pridružiti i Lovro Majer.

Na utakmici između novog prvoligaša Holsten Kiela i Wolfsburga Majer se ozlijedio u 44. minuti nakon starta suparničkog igrača te morao izaći iz igre. Čini se da vijesti nisu dobre, a i Wolfsbrug je na svojoj X stranici Majeru poželio brz oporavak.

Dalić će tako nekoliko dana uoči utakmica protiv Portugala i Poljske morat posegnuti za novim rješenjima ukoliko mu klubovi to dopuste. S obzirom da je Dalić već objavio popis igrača, računajući i pretpozive, on može naknadno zvati i igrače koji nisu na popisu, ali za to mora dobiti dopuštenje kluba u kojem igrač igra.

Što se tiče same utakmice, Wolfsburg vodi na poluvremenu 2-0 golovima Arnolda i Bornauwa. U prvom kolu obje momčadi su poraže s identičnih 3-2, Wolfsburg protiv Bayerna, a Kiel protiv Hoffenheima.

Ključne riječi

Komentara 6

LU
Ludileptir
19:49 31.08.2024.

Dalića igrači bojkotiraju.. I ja bi. Ne bi se ni ja odazvao a stavit ćeš mene iz napada na stopera..

Avatar Provokator1
Provokator1
12:32 01.09.2024.

od ove repke ionako više ništa ne možemo očekivati.

TA
tapiros77
00:42 01.09.2024.

Bitno da je Perišić zdrav, a uz to ima i kredita iz prošlosti pa će igrati dok got želi! A Baturina, Sučić i ostali neka se strpe do 25.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije