PRVO KOLO BUNDESLIGE

Sjajni Lovro Majer Bayernu zabio dva gola, centimetri ga dijelili od trećeg

Bundesliga - VfL Wolfsburg v Bayern Munich
Carmen Jaspersen/REUTERS
25.08.2024.
u 17:02

Hrvatski veznjak u 47. minuti bio je precizan iz penala, a svoj drugi pogodak, ovaj put iz igre, zabio je u 55. minuti

Hrvatski reprezentativni veznjak Lovro Majer briljirao je u utakmici prvog kola Bundeslige, gdje je njegov Wolfsburg igrao kod kuće protiv Bayerna. Majer je postigao prvi gol za Wolfsburg, i to iz penala, izjednačivši rezultat na 1:1. Izveo je udarac s bijele točke u 47. minuti, pogađajući prizemno u desni kut, dok je golman Bayerna, Manuel Neuer, krenuo lijevo.

Nakon što je Majer nekoliko minuta kasnije pogodio stativu, ponovno je zabio u 55. minuti iz igre, čime je donio Wolfsburgu vodstvo od 2:1. Ovaj put je precizno pucao iz igre, pokazujući svoju dobru formu.

Međutim, u 65. minuti, Jakub Kaminski, suigrač iz Wolfsburga, postigao je autogol, čime je rezultat izjednačen na 2:2. Zahvaljujući Sergeu Gnabryju, Bayern je na kraju ipak slavio; on je postigao pobjednički pogodak u 82. minuti.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ne, ovi ljudi nisu došli natočiti gorivo: Nepregledni redovi ispred benzinske u Osijeku, razlog je vrlo neobičan

Bundesliga - VfL Wolfsburg v Bayern Munich
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije