Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA OZLJEDA

Novi trener Hajduka povukao radikalan potez: Ovo je dokaz da patnjama na Poljudu nema kraja

Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu  SuperSport HNL-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.04.2024.
u 20:06

Pošto za dvoboj protiv Slaven Belupa neće konkurirati niti Šimun Hrgović, trener Jure Ivanković morao je povući stopera s dvojne registracije u Solinu

Nogometaši Hajduka i dalje su u seriji od pet uzastopnih poraza u svim natjecanjima. Lokomotiva, dvaput Dinamo, Rijeka i Osijek, niz je to koji je na Poljudu zadnji puta doživljen prije 44 godine. Uz izgubljene bodove i prilike za osvajanje oba domaća trofeja, u Hajduku broje i ozlijeđene igrače. Na Poljudu je prava mala bolnica, a u nju se priključio još jedan igrač.

Najnoviji među onima koji neće moći konkurirati za sljedeći susret, onaj protiv Slaven Belupa u subotu je Šimun Hrgović. Mladi lijevi branič splitske momčadi ozlijedio je gležanj i neće ga biti na gostovanju u Koprivnici. Upitan je i nastup Josipa Eleza, a zbog toga su se iz Hajduka odlučili povući radikalan potez.

Treninzima prve momčadi priključen je Mateo Jurić Petrašilo, stoper na posudbi iz Hajduka u drugoligašu Solinu. Jurić Petrašilo je dio slavne Hajdukove juniorske generacije koja je prije nepunih godinu dana igrala finale Uefine Lige mladih. Hajduk je, podsjetimo, zacementiran na trećem mjestu HNL-a, gotovo bez ikakvih izgleda da se do kraja sezone dokopa druge pozicije. Rijeka i Dinamo daleko su odmaglili, a Osijek i Lokomotiva su još uvijek daleko iza splitskog sastava.

Ključne riječi

Komentara 8

KU
Kujttim
20:27 19.04.2024.

Nije očajnički potez stavljati juniore koji su na posudbi. Najgora opcija je bila u sezonu ući s nemoćnim i isluženim igračima (Nikola Kalinić, Lovre Kalinić), te predstavljati Ivana Perišića i Josipa Brekala uoči ključne utakmice s Rijekom.

Avatar barba_arba
barba_arba
20:30 19.04.2024.

Najpametniji potez sezone, a sad zamolite Gospara da se vrne nazad

DE
Dex
22:55 19.04.2024.

Pstnje su počele kada su dovedeni invalidi Livaja, Kalinići i Brekalo uz ove Odjidje i Dialloe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije