PROBLEMI

Novi udarac za Antu Čačića, iz reprezentacije otpao i Ivan Rakitić!

Ivan Rakitić i Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.03.2016.
u 13:28

Rakitić je s popisa kandidata otpao zbog ozljede desnog lista zadobivene u nedjeljnom ligaškom ogledu svoje Barcelone i Villarreala, u kojemu je postigao i pogodak.

Hrvatska nogometna reprezentacija pripremat će se za Europsko prvenstvo u Francuskoj i dvobojima protiv Izraela u srijedu u Osijeku te protiv Mađarske u subotu u Budimpešti, a izbornik Ante Čačić neće moći računati na Ivana Rakitića za te utakmice.

Rakitić je s popisa kandidata otpao zbog ozljede desnog lista zadobivene u nedjeljnom ligaškom ogledu svoje Barcelone i Villarreala, u kojemu je postigao i pogodak.

Hrvatski se veznjak na problem požalio u ponedjeljak te je odmah napravljen ultrazvučni pregled, a u utorak je ozljeda potvrđena magnetskom rezonancom kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina.

>> Čačić: Naravno da nisam prekrižio Pjacu, računam na njega

>> Golema je čast imati takvog odanog prijatelja kao što je Ivan Rakitić!

>>U prvom kolu Messi na Ronaldinha!

Komentara 15

SE
sestrićna
13:52 22.03.2016.

volio bi zaviriti u glave onih kojima je mile kitić umjetnik...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:40 22.03.2016.

Hrvatska je dovoljno jaka i lijepa da za nju igraju svi koji ju imaju na srcu.O tome bi naš Joe mogao nešto više.

MA
mađar
15:38 22.03.2016.

ja sam dal komentar za Acu u vezi izbornika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije