PROPALI IM PLANOVI

Novi udarac za Hajduk, ovo je potvrda da na Poljudu jednostavno nema novca...

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/5
04.09.2024.
u 10:50

Prvo ime na toj listi želja je središnji veznjak Toma Bašić, na kojeg se u redovima njegova matičnog kluba Lazija ne računa. Dovoljno o tome reći će podatak da je Bašić u posljednje 34 utakmice u kojima je bio član Lazija na terenu proveo ukupno 16 minuta.

Prijelazni rok za registriranje igrača koji igraju u inozemstvu prema propisima Hrvatskog nogometnog Saveza ovog ljeta u HNL-u traje do 5. rujna. U samom fotofinišu Hajduk se pokušava još pojačati za nastavak domaće sezone.

Prvo ime na toj listi želja je središnji veznjak Toma Bašić, na kojeg se u redovima njegova matičnog kluba Lazija ne računa. Dovoljno o tome reći će podatak da je Bašić u posljednje 34 utakmice u kojima je bio član Lazija na terenu proveo ukupno 16 minuta.

Stoga je prošlog proljeća bio poslan na posudbu u tadašnjeg prvoligaša Salernitanu, gdje je pak bio standardan, s 15 nastupa, od čega 14 kao prvotimac.

Pregovori za posudbu Bašića su trajali, no prepreka je postojana u obliku pokrivanja Bašićeve plaće

Naime, Hajduk ga želi dovesti na posudbu, ali od Lazija je tražio uslugu da pokrije dio plaće veznjaka koji je od 2015. do 2018. za splitski klub upisao 75 nastupa, 11 pogodaka i 14 asistencija.

Kod Bašića je u pitanju bila razlika od 750.000 eura, no predsjednik Lazija to nije htio plaćati, a Hajduk nema toliko sredstava. Tako da je transfer po svemu sudeći propao.

Hajduk je iz Pise želio dovesti i Jana Mlakara, Slovenca koji je već igrao za Hajduk, ali je po svemu sudeći i taj transfer propao zbog financija. Tako je na Poljud stigao samo Stipe Biuk, također na posudbi iz Valladolida.

 
 
Ključne riječi

Komentara 11

VA
vapor
11:29 04.09.2024.

Poznato je da Hajduk nema novca za imalo skuplje igrače ali i tom budžetu ima mogućnosti za nešto "skrenit" u svoj džep. Mogućnosti kluba su takve a sve euforije, obećanja, planovi i želje plasira sam Hajduk i njegovi novinari da bi privukli sredstava za funkcionirat još jednu sezonu, pa još jednu ... I tako iz godine u godinu.

GO
Gof33
11:16 04.09.2024.

To se zove da Hajduk ne zna gospodarati s novcem kao dobar gospodarstvenik već kao pijani bogataš. Tko je jamija jamia je . . . a poznato bi trebalo biti splićanima tko su ti koji su jamili a ništa za Hajduk dobroga napravili osim što su privatne kese napunili....

ST
sttipe
11:52 04.09.2024.

Ako Hajduk s onakvom generacijom juniora ide IŠTA kupovat, SVE je to PRANJE NOVCA, I IGRE ZUBIĆ VILA.. Drugog objašnjenja nema..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije