HNL

Navijači Dinama navalili po ulaznice za derbi, evo koliko koštaju i koliko ih je prodano

Zagreb: Brojni navijači popratili susret Dinama i Gorice
Slavko Midzor/PIXSELL
03.09.2024.
u 17:40

Prošle sezone Dinamo i Hajduk sreli su se šest puta. Dinamo je ostvario tri pobjede (po jednu u ligi, kupu i Superkupu), Hajduk dvije te su jednom remizirali

Za 10 dana igrat će se prvi vječni derbi sezone između Dinama i Hajduka na Maksimiru. Navijači zagrebačkog kluba već su pohrlili po ulaznice i za samo pola sata prodano je dvije tisuće ulaznica.

Za zapad dolje navijači trebaju izdvojiti 30 eura, za zapad gore 20, sjever dolje 15, a sjever gore 12 eura. Od danas i članovi Dinama mogu nabaviti karte, a za njih vrijedi popust od 5 eura.

Članovi imaju pravo prvokupa te će od sutra moći nabaviti karte putem online servisa. Fizički će to biti moguće tek za tjedan dana.

Prošle sezone Dinamo i Hajduk sreli su se šest puta. Dinamo je ostvario tri pobjede (po jednu u ligi, kupu i Superkupu), Hajduk dvije te su jednom remizirali. Uoči utakmice Dinamo drži vrh ljestvice s 13 bodova, a prate ga Rijeka i Hajduk s po 11.

 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ričard
Ričard
10:06 04.09.2024.

Fešta u Metropoli, ipak je to Hajduk.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:24 03.09.2024.

ne bojte se, sve će se rasprodat jer Hajduk puni do kraja sve stadione na koje dolazi, tako da će se to riješiti... i btw. nije baš za pohvalit se da je u pola sata samo prodano 2.000 ulaznica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije