OBJAVIO HNS

Novi veliki udarac za vatrene i Dalića: Ozlijedila su se dva reprezentativca uoči ključnih utakmica

Zagreb: Zlatko Dalić održao konferenciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/41
15.11.2023.
u 11:37

Loše vijesti stigle su za Hrvatsku i izbornika prije dvoboja s Latvijom i Armenijom, javili su to na web stranicama kuće hrvatskog nogometa

Nikola Vlašić zbog ozljede neće biti u konkurenciji za utakmice europskih kvalifikacija protiv Latvije i Armenije, a barem prvu utakmicu propustit će i Josip Juranović, objavio je na stranicama HNS

GALERIJA HNS objavom najavio senzacionalni povratak Ivana Rakitića?

Zagreb: Zlatko Dalić održao konferenciju za medije
1/16

Vlašić je na okupljanje reprezentacije stigao sa zdravstvenim problemom, a nakon treninga u utorak navečer postalo je jasno da zbog bolne pubične kosti neće moći konkurirati za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije te je pušten u klub na daljnju terapiju.

Josip Juranović propustio je prva dva treninga zbog problema s mišićem, a detaljna dijagnoza pokazala je da se desni bek hrvatske reprezentacije neće moći oporaviti na vrijeme da bi konkurirao za utakmicu u Rigi 18. studenoga.

VEZANI ČLANCI:

Juranović će nastaviti s terapijama te će, ovisno o brzini oporavka, biti donesena odluka o tomu može li konkurirati za ogled s Armenijom koji je na rasporedu u utorak 21. studenoga u Zagrebu.

Ispred hrvatske nogometne reprezentacije posljednja su dva ogleda u kvalifikacijama za Euro 2024. godine u Njemačkoj, 18. studenog u Rigi protiv Latvije, te tri dana kasnije u Zagrebu protiv Armenije.

Vatreni u posljednjih 180 minuta kvalifikacija imaju samo jedan cilj, sakupiti više bodova od Walesa. Svaki drugačiji rasplet vodi odabranike izbornika Zlatka Dalića u dodatne kvalifikacije u ožujku iduće godine.

Komentara 9

MO
Moslavina
12:01 15.11.2023.

Juranović zbog ozljede ne igra ni u Unionu već duže vrijeme.

T2
Tomo_20
17:27 15.11.2023.

Oba nam ne trebaju i tako!!!

Avatar Brko
Brko
20:03 15.11.2023.

Stvarno svojom igrom svaku utakmicu pokazuju da nema Hrvatske bez njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije