IVAN RAKITIĆ

Objava HNS-a najavila senzacionalni povratak? Navijači zazivaju dolazak omiljenog vatrenog

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
15.11.2023.
u 10:21

Rakitić je za vatrene odradio 106 utakmica i zabio 15 pogodaka u osvajanje svjetskog srebra u Rusiji 2018. godine

Izbornik Zlatko Dalić našao se u neočekivanim problemima ozljedom Matea Kovačića koji neće biti na raspolaganju za ključne dvoboje protiv Latvije i Armenije. Naime, Kova je osjetio mišić u dvoboju protiv Chelseaja i ostao je u Manchesteru kako bi do kraja sanirao ozljedu. 

GALERIJA Rakitić: Za Real igra moj najbolji prijatelj. Kad ga vidiš kako se bori...Ludilo'

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
1/16

To znači da se otvara mjesto u veznoj liniji, a HNS je nedavno nakon objave Kovačićeve ozljede na društvenim mrežama objavio kako je Ivan Rakitić, bivši vatreni i osvajač svjetskog srebra u Rusiji, zabio fantastičan pogodak u gradskom derbiju Seville i Betisa koji je završio 2:2. 

VEZANI ČLANCI:

Možda su iz našeg nogometnog saveza željeli vidjeti kako 'nacija diše', a navijači su odmah zazivali povratak Rakete u najbolju državnu vrstu. Ivan je već nekoliko puta istaknuo kako je spreman vratiti se ukoliko ga Dalić i vatreni budu trebali, a čini se da je ovo idealan trenutak da ponovno odjene hrvatski dres. 

Inače, Večernji list je prvi doznao kako je Zlatko Dalić naknadno pozvao Marca Pašalića, desno krilo Rijeke. Mladi Hrvat je to svojim igrama zasigurno zaslužio i tako je zaoštrio konkurenciju na krilnim pozicijama gdje smo vrlo tanki ozljedama Ivana Perišića i Mislava Oršića. 

VEZANI ČLANCI:

– Zadnja dva poraza zakomplicirala su nam situaciju, ali ovisimo samo o sebi. Protiv Turske i Walesa igrali smo slabo, možda i najlošije utakmice otkako sam izbornik. Bilo je zaista loše i to u najgore vrijeme. Fokusirani smo na sljedeće dvije utakmice, šest bodova i samo na sebe. Bruno Petković neće biti s nama, žao mi je. Vraća se u klub. Sinoć je i Mateo Kovačić osjetio mišić, tako da danas neće doći. Ostaje u Manchesteru na pregledu – rekao je Dalić na press konferenciji.

Komentara 5

XY
XYZ52
18:55 15.11.2023.

Za Tomo_20. Taj "mali", tj. ja, može tebi biti tata i još će mu ostati godina. Ti nisi bio ni u očevim mu..ima kada sam ja počeo igrati i analizirati nogomet. Tvoje znanje nogometa je na prvom nivou: ti nee znaš, što ne znaš. Malo se nogometno opismeni, pa napiši nešto suvislo. Vodim te na sladoled ili možda više voliš lizalicu.

ZL
Zlatarkongozambija
12:08 15.11.2023.

Sokac sa drave, blablaablaaaa....

XY
XYZ52
14:52 15.11.2023.

To sam ja i prije predlago. Rakitic je sa svojih 35 bolji i od Modrica, Kovacica i Brozovica a ima "top" u nogama. Zajedno sa Subasicem, nas najbolji igrac u Rusiji. Sa svoja dva penala doveo nas je pred vrata raja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije