spektakl u areni

Nowitzki prijeti Hrvatskoj: Igrat ću, dobro se osjećam

Dirk Nowitzki
Foto: DPA/PIXSELL
13.08.2015.
u 14:25

- Hrvatska je momčad iz europskog gornjeg doma i bit će to pravi test za nas - rekao je njemački izbornik.

Njemačka košarkaška reprezentacija danas stiže u Zagreb uoči sutrašnje prijateljske utakmice s Hrvatskom u zagrebačkoj Areni (21 sat). A uoči polaska iz Mallorce, gdje su se Nijemci dosad pripremali, oglasila se prva zvijezda, Dirk Nowitzki.

- Na prvim treninzima mi je bilo najvažnije vidjeti kako će moje tijelo reagirati i hoću li moći igrati. Sudeći po onome kako se trenutačno osjećam, igrat ću u Zagrebu. Osjećam se dobro iako su momčadski treninzi nešto sasvim drugo u odnosu na samostalno trčanje i individualne treninge - rekao je Nowitzki za stranicu DBB-a i dodao:

- Osjećam se ugodno u reprezentaciji. Dobro su me primili, optimističan sam.

Nijemci su se dosad pripremali u Španjolskoj, a izbornik Chris Fleming naglasio je kako zasad sve ide kako je i zamislio.

- Hrvatska je momčad iz europskog gornjeg doma i bit će to pravi test za nas - rekao je njemački izbornik.

Već u nedjelju spomenuti suparnici igrat će i uzvrat, ali u Bremenu u 15 sati.

>>Rudež: Hezonja je čudo, morate ga vidjeti

Komentara 1

ED
Edomajka
17:43 13.08.2015.

Uuu kako nam prijeti, zbog jednog igrača mi bi se trebali bojat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije