TRAŽEN

Ochoa na meti brojnih klubova, ali njegov san je odlazak u Bundesligu

Guillermo Ochoa
Reuters (Ilustracija)
02.07.2014.
u 09:30

- To je definitivno jedna od najjačih liga na svijetu, bilo bi zaista sjajno kada bih zaigrao tamo - rekao je meksički vratar.

Nakon što je bio sjajan na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, vratar Meksika Guillermo Ochoa, očekivano je na meti brojnih klubova, ali ako se njega pita odlazak u Bundesligu bilo bi mu ispunjenje snova.

- Moj san je Bundesliga. To je definitivno jedna od najjačih liga na svijetu, bilo bi zaista sjajno kada bih zaigrao tamo - rekao je Ochoa, ali morat će se strpiti jer konkretnih ponuda još uvijek nema.

Posljednje tri godine proveo je u Ajacciou, gdje je skupio 110 nastupa. Uz to je i šezdeset puta bio na golu reprezentacije i svojim obranama umalo je odveo Meksiko do četvrtfinala.

>> Tko je meksički junak Ochoa koji je izludio Brazilce

Komentara 1

ST
staro topoljanin
09:42 02.07.2014.

dodi ti u mamicev klub,on ce te brzo prodati u b.ligu za godinu si u dortmundu,a mamili ce da napuni torbu punu love za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije