Komisija nogometnih sudaca

Odbijen zahtjev Hajduka: U završnici kupa bez stranih sudaca

Inter - Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
09.03.2016.
u 18:38

"Komisija je izrazila čvrst stav da su usprkos pojedinačnim pogreškama, kakve se događaju i u drugim ligama, hrvatski suci i više nego dovoljno kvalitetni suditi ključne utakmice Hrvatskog kupa i prvenstva", objavljeno je na stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Komisija nogometnih sudaca danas je odbila zahtjev Hajduka da utakmice polufinala i finala sude stani suci.

"Komisija nogometnih sudaca razmotrila je i odbila prijedlog Hajduka da utakmice polufinala i finale Hrvatskog nogometnog kupa sude inozemni suci. Komisija je izrazila čvrst stav da su usprkos pojedinačnim pogreškama, kakve se događaju i u drugim ligama, hrvatski suci i više nego dovoljno kvalitetni suditi ključne utakmice Hrvatskog kupa i prvenstva", objavljeno je na stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Komisija je zaključila da je na utakmici Lokomotive i Hajduka u 23. kolu " bilo više grešaka u primjeni disciplinskih i tehničkih mjera od strane suca utakmice, a ocjena je dana na revidiranje kontroloru suđenja. Konstatirano je i da sudački tim nije djelovao kao tim iz čega su proizašle pogreške, uključujući nedosuđeni kazneni udarac za Hajduk".

>> Mateo Beusan: Igrač Lokomotive namjerno je igrao rukom, nije mi jasno kako suci to nisu vidjeli

Komentara 17

Avatar peet
peet
18:55 09.03.2016.

Kmecavci sad imaju izgovore za poraze protiv Dinama....suci ce biti krivi..

BU
buljanzeljko453
19:17 09.03.2016.

Bolje za hajduk domaci suci, mogu trcati za sucem, vrijedjati, pljuvati i utakmicu zavrsiti sa 11 igraca a da su strani suci utakmica bi bila do 60 min.svaka prekinuta jer divljaci bi dotle dobili 4 crvena i prekid. ..to na..to na zapadu ne prolazi. ..

BJ
Bjelovar112
20:13 09.03.2016.

Neka se spuste na zemlju tko su oni da cijeloj Hrvatskoj postavljaju uvjete ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije