ZBOG KORONAVIRUSA

Odgođene polufinalne utakmice afričke Lige prvaka

Nogometno igralište
Foto: DPA/Pixsell
1/3
12.04.2020.
u 15:15

Također su odgođene polufinalne utakmice Afričkog kupa konfederacija koje su se trebale igrati u isto vrijeme. Egipatski Pyramids FC igra protiv Horoya iz Gvineje, dok u drugom polufinalu igraju marokanski Renaissance Berkane protiv Hassania Agadir

Utakmice polufinala afričke lige prvaka koje su se trebale igrati sljedeći mjesec odgođene su zbog pandemije koronavirusa, objavio je u nedjelju Afrički nogometni savez (CAF).

"U svjetlu brige i razvoja krize s virusom COVID-19 koja je uzrokovala prekid prvenstava u većini država odbor za izvanredne situacije CAF-a  je odlučio odgoditi sve utakmice do daljnjega", navodi se u priopćenju CAF-a. "Novi datumi će biti objavljeni s vremenom".

U polufinalu igraju marokanski i egipatski klubovi, Raja Casablanca protiv Zamaleka, a Wydad Casablanca protiv osmostrukih pobjednika afričke Lige prvaka Al Ahlyja.

Marokanski klubovi su trebali biti domaćini u prvim utakmicama predviđenima za prvi vikend u svibnju, dok se uzvrati trebaju igrati u Egiptu tjedan dana kasnije.

Također su odgođene polufinalne utakmice Afričkog kupa konfederacija koje su se trebale igrati u isto vrijeme. Egipatski Pyramids FC igra protiv Horoya iz Gvineje, dok u drugom polufinalu igraju marokanski Renaissance Berkane protiv Hassania Agadir.

"U međuvremenu  CAF pozorni prati situaciju i surađuje s vlastima kao i sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) vezano za utjecaj virusa na kontinent", dodaje se u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolUC89
CarolUC89
17:42 13.04.2020.

Margaret, 26. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije