Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJAN KUSTIĆ

Odlazi li Zlatko Dalić nakon Eura? Evo što kaže predsjednik saveza

U Vodicama održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, nakon sjednice izjavu za medije dao Marijan Kustić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
05.12.2023.
u 14:06

- Koliko znam, Zlatko Dalić ima važeći ugovor u HNS-u do 2026. godine. Mi smo razgovarali i meni nije rekao da će otići s pozicije izbornika. Vjerujem da bi mu treće Svjetsko prvenstvo bio još jedan veliki  izazov - kazao je Kustić.

U hotelu Westin održana je Skupština HNS-a. Na njoj je predsjednik HNS-a Marijan Kustić najavio početak gradnje kampa HNS-a sljedeće godine. Prema projekciji Saveza, građevinska dozvola trebala bi biti izdana najkasnije do svibnja 2024. godine, a nakon toga ubrzo bi počela gradnja objekata i četiri igrališta

Na pitanje - bi li gradnja trebala biti zgotovljena do sredine 2026. godine, Kustić je odgovorio: 'Ako Bog da i prije'.

Kustiću je na press konferenciji bilo postavljeno i pitanje o statusu izbornika Zlatka Dalića, koji je najavio mogućnost odlaska iz reprezentacije nakon Eura: tko će Hrvatsku voditi nakon Eura, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026.? 

- Koliko znam, Zlatko Dalić ima važeći ugovor u HNS-u do 2026. godine. Mi smo razgovarali i meni nije rekao da će otići s pozicije izbornika. Vjerujem da bi mu treće Svjetsko prvenstvo bio još jedan veliki  izazov - kazao je Kustić.

 

Komentara 7

ST
Stručnjak
18:42 05.12.2023.

Barba, dovoljno je imati malo mozga za zaključiti.

MK
mkzr
14:42 06.12.2023.

Pa pametan je Dalić uskoro su mu svi vrhunski igrači gotovi sa karijerama Modrić,Brozović,Perišić,još malo i Kovačić - vidi Dalić da nema šanse nakon ovog europskog prvenstva išta više ostvariti niti naći kvalitetne igrače za reprezentaciju ostali su samo podobni tatini i mamini sinovi, možda nešto malo igrača iz inozemstva ali pitanje je da li će igrati pokraj ovih podobnih.

LL
lijepa_li si
21:50 05.12.2023.

da, neoprostiv je dalićev uspjeh. nogomet je nužno dovest na razinu košarke. da mogu "legendarni" ala robi da se igraju kao dino i viktorijica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije