ZVUČI SULUDO

Odsjekao si je prst samo da bi išao na Olimpijske igre?! Nestvarna priča s drugog kraja svijeta

Foto: Screenshot: X.com
1/2
19.07.2024.
u 13:58

Mala je to promjena u ovom trenutku i uzbudljiv izazov. Postoji mnogo drugih problema. Nadam se da mi neće trebati predugo da se vratim u formu.

Matthew Dawson spreman je predstavljati australsku mušku hokejašku reprezentaciju - Kookaburras - na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. nakon što je odlučio amputirati dio desnog prstenjaka. Dawsonovo sudjelovanje na Olimpijskim igrama dovedeno je u pitanje nakon što je slomio prst, zbog čega se odlučio za amputaciju umjesto gipsa.

 

"Donio sam informiranu odluku s tadašnjim plastičnim kirurgom ne samo za priliku da igram u Parizu, već i za život nakon toga", rekao je Dawson za 7NEWS.

 

“Najbolja opcija je bila da skinem vrh prsta. Mala je to promjena u ovom trenutku i uzbudljiv izazov, pretpostavljam. Donio sam odluku i onda sam nazvao suprugu, a ona je rekla, 'Ne želim da doneseš nepromišljenu odluku', ali imao sam sve informacije koje su mi bile potrebne da donesem odluku ne za Pariz, već za život nakon Pariza. Nadam se da mi neće trebati predugo da se vratim u formu."

Dodao je da je "vrlo sretan" što je trebao amputirati samo "samo mali dio (svog) prsta".

 

"Postoji mnogo drugih problema i drugih ljudi koji se u svojim životima događaju s drugim stvarima koje su veće od gubitka prsta, tako da sam vrlo sretan što je to samo mali dio mog prsta".

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije