ODLUČUJUĆA UTAKMICA

Oglasila se i policija! Nakon drame s Perišićem na Poljudu bi moglo biti žestoko

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
15.08.2024.
u 19:13

Nakon 0:0 u prvoj utakmici, Hajduk večeras kao izraziti favorit prema kladionicama traži pobjedu za play-off rundu kvalifikacija za plasman u skupine Konferencijske lige

U uzvratnom susretu 3. pretkola Konferencijske lige Hajduk večeras od 21 sat na Poljudu dočekuju slovački Ružomberok. Ulaznica za utakmicu još ima u prodaji, no očekuje se rasprodan stadion i velike gužve. Iz kluba kao i iz splitsko-dalmatinske PU poslali su važne upute navijačima koji stižu na Poljud. 

-  Dijelom prometnice od raskrižja s ulicom Put Supavla do Fan shopa na Poljudu, danas je zabranjen promet svim vozilima, osim vozila s posebnim propusnicama.

Policijski službenici će prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja intenzivno opservirati područje Grada Splita, obilaziti mjesta gdje će se okupljati navijači i navijačke skupine, provoditi mjere i radnje iz nadležnosti policije, a sve u cilju prevencije protupravnih ponašanja, zaštite imovine i sigurnosti osoba. Molimo građane da ukoliko uoče skupine osoba koje se protupravno ponašaju ili bi se mogle protupravno ponašati, da odmah pozovu policiju. 

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
1/12

Na dan utakmice organizator će u suradnji s policijom vršiti blokadu prometa, na način da će se od 17:00 sati uspostaviti zone ograničenog kretanja i blokade prometa:

- u ulici VIII. mediteranskih igara do raskrižja s ulicom VII Kaštela, kod bazena i kod ugostiteljskog objekta Hemingway (ulicom VIII. mediteranskih igara omogućit će se normalno prometovanje autobusa)

- u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te u ulici Put Supavla  od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara, autobusa javnog gradskog prijevoza i vozila s propusnicom).  Posjetitelji svoja vozila neće moći parkirati oko stadiona i u široj zoni oko stadiona.

Nakon 0:0 u prvoj utakmici, Hajduk večeras kao izraziti favorit prema kladionicama traži pobjedu za play-off rundu kvalifikacija za plasman u skupine Konferencijske lige. U momčad se vraća Niko Sigur nakon ozljede i trebao bi startati na poziciji desnog beka umjesto Moufija. Na vratima Hajduka bit će Ivan Lučić, a uz Sigura u liniji ispred vratara bit će Filip Uremović, Zvonimir Šarlija i Dario Melnjak.

Na krilnim pozicijama očekuju se Anthony Kalik na lijevoj strani (Gattuso od ove ideje ne odustaje, a nakon odlaska Perišića nema ni drugo rješenje na toj poziciji) te Bamba na desnoj. U sredini će se rasporediti Rakitić, Pukštas i Krovinović, a čini se da opet nećemo vidjeti Hajduk s dva napadača na startu - Trajkovski će tako prema posljednjim informacijama biti na klupi, a ne uz Marka Livaju čije mjesto u prvih 11 je neupitno. 

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Komentara 3

BR
Brandfackel2
19:22 15.08.2024.

Hajduku je potrebna katarza jer ovi nepvratno samouništavaju Hajduk. Stvorili su atmosferu u kojoj prvi put u povijesti znatan dio Hrvata navija za ispadanje hrvatskog kluba iz europskih natjecanja.

KO
Konan
20:55 15.08.2024.

Istina. Vec su i bogu dosadili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije