'SVE STVARI SU MI TAMO'

Oglasio se Darijo Srna: Molim se za povratak kući svaki dan

Foto: Instagram
1/9
24.02.2022.
u 11:30

Sada, kada dolazi još jedan rat nakon ruske invazije na Ukrajinu, posljedice će vidjeti i nogomet. A samo dan ranije sve je komentirao upravo za španjolski list naš nekadašnji kapetan vatrenih Darijo Srna

Sve se promijenilo u ukrajinskom nogometu 2014. godine. Proeuropski protesti u Kijevu koji su srušili vladu Viktora Janukoviča, rat u Donbasu i pripojenje Krima Rusiji zauvijek su promijenili lice nogometa u Ukrajini, piše španjolska “Marca” i pojašnjava: FC Sevastopol i Tavriya Simferopol napustili su ukrajinski nogomet krajem te godine, ali UEFA  im nije dopustila da igraju u Rusiji. Sada igraju u krimskoj ligi.

Potonji su bili prvi prvaci Ukrajine i jedina su ekipa koja je to osvojila uz Šahtar Donjeck i Dinamo Kijev.

Sada, kada dolazi još jedan rat nakon ruske invazije na Ukrajinu, posljedice će vidjeti i nogomet. A samo dan ranije sve je komentirao upravo za španjolski list naš nekadašnji kapetan vatrenih Darijo Srna. 

“Molim se za povratak kući svaki dan. Sve moje stvari su i dalje tamo. Nadao sam se da će sukob ubrzo završiti. Ne može rat trajati 20 godina”, rekao je  za “Marcu”, govoreći o Šahtaru i njihovom igranju u gostima u Donjecku od 2014. i dodao:

"Ovo mi je već drugi puta u životu, tako da sa sigurnošću mogu reći da su zdravlje i mir dvije najvažnije stvari koje možete imati u životu. Djeca se moraju vratiti u škole", naglasio je.

Ključne riječi

Komentara 3

BL
BlokiraniVL
13:18 24.02.2022.

Izbaciti ruse sa svih natjecanja i reprezentaciju i klubove i pojedinačno

DM
drazen.muhvic
18:12 24.02.2022.

Nego što kaže Dejo na sve to? Do sada je bio stručnjakista za sve i bio svakom loncu poklopac. Gdje je sada? Broji pare koje mu Gazprom daje, pa ga baš briga za Ukrajinu i za Srnu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije