Hamburger SV

Ohrabrujuće: Mladen Petrić neće morati na operacijski stol

'Hamburg SV\'s Mladen Petric celebrates his goal against Aston Villa during their UEFA Cup soccer match in Hamburg December 17, 2008.   REUTERS/Christian Charisius (GERMANY)'
'CHRISTIAN CHARISIUS'
29.09.2010.
u 15:48

Mladen Petrić ozlijedio se u utorak na jutarnjem treningu HSV-a, a najvažnija je stvar da neće morati na operaciju.

Hrvatski reprezentativac dobio je udarac u desnu nogu te su ga iznijeli s tereni i odvezli u bolnicu. Riječ je bila samo o kontuziji lisnog mišića, a najvažnija je stvar da Petrić neće morati na operaciju. Treba samo mirovati.

Trener Martin Jol neće moći računati na njega za utakmicu protiv Kaiserslauterna.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
medjedmrki
18:54 29.09.2010.

E moj Hudika -Jadika, ajde se malo informiraj i procitaj da Martin Jol vec vise od godinu dana nije trener Hamburg-a vec Ajax-a. Kakve su ovo gluposti i kako si samo nasao posao novinara, a da preko veze ili burze rada ;o)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije