BILD

Olić i Müller ukrali šou skupim napadačima

Ivica Olić
Reuters
21.09.2009.
u 12:49

Nakon pogotka Ivice Olića za Bayern u subotnjoj utakmici protiv Nürnberga i nekoliko uzastopnih sjajnih nastupa mladog Thomasa Müllera, njemački Bild donosi zanimljivu priču o “besplatnim” napadačima.

Njemački dnevnik piše kako je Bayern za trojicu svojih napadača, Marija Gomeza, Lucu Tonija i Miroslava Klosea, platio ukupnu odštetu u iznosu od 53 milijuna eura, a na kraju su se u junake bavarskoga kluba pretvorili napadači za koje je plaćeno - nula eura!

- Ivica Olić (30), koji je došao ovo ljeto iz Hamburga bez odštete i Thomas Müller (20), koji je lani igrao za Bayernove amatere, ukrali su šou Gomezu, Toniju i Kloseu - piše Bild.

Poznati dnevnik zanimljivo zaključuje kako umjesto naslova “Novac postiže golove” iznenada dominira zaključak kako pogotke za Bayern postižu besplatni napadači.

- Müller je dao dva pogotka protiv Borussije Dortmund i Macacbija iz Haife, Olić je bio strijelac protiv Nürnberga na asistenciju Müllera. Njihova strast, kreativnost i hrabrost odlično su sjele navijačima, što potvrđuju i ovacije Oliću prilikom izlaska s terena u subotu - dodaje Bild, uz zaključak kako bi trener Bayerna Louis van Gaal u utorak u utakmici njemačkog kupa protiv Oberhausena mogao odmoriti sjajni dvojac i dati priliku Gomezu, Kloseu ili Toniju, koji je čak prošli tjedan igrao i za amatersku momčad Bavaraca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije