OPET CVATE

Olić: Još godinu dana u Bayernu? Zašto samo godinu?

Ivica Olić
AFP
09.01.2012.
u 12:20

I Mladen Petrić i Ivica Olić tvrde da im se ne žuri s promjenom kluba

Na sedam pogodaka Ivice Olića u samo dva dana priprema ni trener Jupp Heynckes nije mogao ostati ravnodušan. U nedjelju je Ola dva puta tresao mrežu najboljem egipatskom klubu Al-Ahlyju, opet je onaj stari...

– Njegovo strpljivo putovanje s momčadi, naporan rad i čekanje prilike plijene pažnju. Impresioniran sam načinom na koji se Ivica vratio nakon toliko ozljeda u zadnjih godinu dana. Imam veliko povjerenje u njega i vjerujem da može uskočiti u momčad umjesto Gomeza kad god zatreba – rekao je trener Bavaraca.

Podsjetimo, Olić i klub dogovorili su da će ostati do lipnja u Bayernu, kada mu istječe ugovor. Sada je sve interesantnija opcija da ga i produlje...

– Ništa nam ne stoji na putu. Olić ima nešto što drugi napadači nemaju i zato nam je jako vrijedan – zaključio je Heynckes.

A kad se pita našeg napadača može li se zamisliti još godinu dana u Münchenu, sa smiješkom kaže sljedeće:

– Zašto samo godinu dana?

A ni Olićevu suigraču iz reprezentacije, i bivšeg suigraču iz HSV-a, ne žuri se iz Hamburga. U njemačkim medijima piše se da je Borussia Moenchengladbach ozbiljno ''zagrizla'' za Mladena Petrića, no on odbacuje takve razgovore.

– U ožujku imam sastanak u vezi novog ugovora i to je sve. Ovdje uživam – rekao je Petrić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije